Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha emberekkel dolgozol,milyen...

Ha emberekkel dolgozol,milyen furcsaságokkal találkoztál?

Figyelt kérdés
orvosok,sofőrök vagy bárki,nem sorolom fel az összes szakmát, voltak érdekes esetek,emberek? akinek vannak történetei meséljen. én ügyfélszolgálatos vagyok,megdöbbentő,de rengeteg a hülye ember,könyvet írhatnék :) írjatok
2023. márc. 29. 04:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, aki gyűjtögető életmódot folytat: minden, ami nincs lebetonozva, az "közös" szerinte. Van, aki játssza a szegényt, de közben g*eci nagy kapzsi: mindent nekem. Van a szent őrült, aki nagy vallásfan, de közben ő is ugyanolyan ember, mint bárki más, csak nem érzékeli ezt.
2023. márc. 29. 06:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Portás vagyok egy borsodi gyárban

-10ből 1 ember ha mos fogat

-10ből 2 szopja a szondát, smárol vele, tiszta nyálasan hagyja

-10ből 5 körömgombás, retkes kezű, mint valami Walking Dead zombi

-10 kangörcsösből 2 a gyerekei képével csajozik (mutogatja a kölykeit, mesél róluk majd jön a nagy kérdés: dugunk?)

-sok esetben a cigu dolgozó tisztább, mint a magyar (mosakazik, nem büdös a szája, tudja mi az a parfüm, tiszta a haja, ruhája)

-a falusi általában lenézi a városit, főleg a nők

"rengeteg a hülye ember,könyvet írhatnék"

Egy konkrét esetet írok én is. Pl van egy munkatársam aki vallásos,gyülis a családja. Elhiszi hogy van tarhonya szedés. A tarhonya virág olyan, mint a mák. A templomok élén a pápák állnak. Tehát minden tempomban van egy pápa..

2023. márc. 29. 06:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
SOK ember van, aki bólogat, mintha értené és egyetértene azzal, hogy mi a javaslat, megköszöni, aztán amint kilépett az ajtón, a teljes ellenkezőjét csinálja. Vagy meg ott helyben kiderül a következő kérdéséből, hogy teljesen lepattant róla minden info...
2023. márc. 29. 06:56
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Volt egy kollégám, aki azt hitte opel insignia milyen jó kocsi és volt is neki.
2023. márc. 29. 07:07
 5/9 NTBS ***** válasza:
78%
Közel 10 évig postás voltam falun férfiként. Rengeteg érdekes dolgot láttam. Alakváltó nők. Félredúgó férfiak. Tolvaj gyerek. Stb.
2023. márc. 29. 07:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a butaság mértéke a legfurcsább. Alapvető dolgokat nem tudnak emberek, és szabadlábon futkosnak, autót vezetnek, stb.

- Ausztria ugyanaz, mint Ausztrália, csak mi így mondjuk.

- A Nap kering a Föld körül, hiszen, minden reggel felkel, minden este lemegy.

Egy időben még gyűjtöttem is az aranyköpéseket, kiírtam füzetbe. Jesszum Pepe, mekkora ostobaságokat mondanak az emberek, és szentül meg vannak győződve róla, hogy az tényleg úgy van! Döbbenet tényleg.

2023. márc. 29. 07:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy pár nagyon egyszerű, alap kérdésre adott válasz/reakció alapján nagyon hamar ki lehet deriteni, kivel szeretnék együtt dolgozni 😆
2023. márc. 29. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én most nem emberekkel, hanem városi fákkal dolgozom, de.hát megtalálnak nyilván a lakók... egyik embernek az a baj ha van fa, másiknak az, ha nincs, harmadiknak meg az, hogy nem csinált az önkori járdát, én meg így „mi a franc közöm van ehhez, hát elmondtam, hogy a fákkal dolgozom” 😃

Semmi se jó.

2023. márc. 29. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Városi erdész az milyen flash :D
2023. márc. 29. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!