Ha emberekkel dolgozol,milyen furcsaságokkal találkoztál?

Portás vagyok egy borsodi gyárban
-10ből 1 ember ha mos fogat
-10ből 2 szopja a szondát, smárol vele, tiszta nyálasan hagyja
-10ből 5 körömgombás, retkes kezű, mint valami Walking Dead zombi
-10 kangörcsösből 2 a gyerekei képével csajozik (mutogatja a kölykeit, mesél róluk majd jön a nagy kérdés: dugunk?)
-sok esetben a cigu dolgozó tisztább, mint a magyar (mosakazik, nem büdös a szája, tudja mi az a parfüm, tiszta a haja, ruhája)
-a falusi általában lenézi a városit, főleg a nők
"rengeteg a hülye ember,könyvet írhatnék"
Egy konkrét esetet írok én is. Pl van egy munkatársam aki vallásos,gyülis a családja. Elhiszi hogy van tarhonya szedés. A tarhonya virág olyan, mint a mák. A templomok élén a pápák állnak. Tehát minden tempomban van egy pápa..

Számomra a butaság mértéke a legfurcsább. Alapvető dolgokat nem tudnak emberek, és szabadlábon futkosnak, autót vezetnek, stb.
- Ausztria ugyanaz, mint Ausztrália, csak mi így mondjuk.
- A Nap kering a Föld körül, hiszen, minden reggel felkel, minden este lemegy.
Egy időben még gyűjtöttem is az aranyköpéseket, kiírtam füzetbe. Jesszum Pepe, mekkora ostobaságokat mondanak az emberek, és szentül meg vannak győződve róla, hogy az tényleg úgy van! Döbbenet tényleg.

Én most nem emberekkel, hanem városi fákkal dolgozom, de.hát megtalálnak nyilván a lakók... egyik embernek az a baj ha van fa, másiknak az, ha nincs, harmadiknak meg az, hogy nem csinált az önkori járdát, én meg így „mi a franc közöm van ehhez, hát elmondtam, hogy a fákkal dolgozom” 😃
Semmi se jó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!