Vajon lehetnek valamilyen jelentőségei ezeknek az álmbeli furcsaságoknak? (megpróbáltam rájuk keresni, de nem igazán jöttek ki találatok)
Figyelt kérdés
Az álmomban rengeteg ismeretlen diák gyűlt össze egy színpadi teremnél, egyedül egy régi (lány) osztálytársamat ismertem fel, annak ellenére, hogy az általános iskolás ballagásunk óta nem is beszéltünk.
Az egyik mostani tanárom sorolta a neveket, a felszólított embereknek egyesével kellett a színpadra állniuk és előadniuk egy dalt.
Közben végig azon gondolkoztam, hogy mit kellene énekelnem, a tekintetem pedig egy szintén ismeretlen, göndör hajú, sötét bőrű fiúra szegeződött, aki “Harangvirág” névre hallgatott.
Nagyon izgultam mire én kerültem sorra az éneknél, lenyomtam pár akkordot a zongorán és befejeződött az álom.
2022. dec. 27. 13:02
1/3 anonim válasza:
Azt hogy még mindig kísért a diáklét.
2/3 anonim válasza:
Butaság mindennek az értelmét keresni. Főleg az álmoknak.
Alszol, jár az agyad. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!