Szerintetek a home office vagy az irodai munka a hatékonyabb?
"A fizetésed se ugyanaz, mint másoknak, azon mégis túl tudod magad tenni."
Az én fizetésem nincs annyi mint a velem totál azonos munkakörben levőknek,akik heti 3/2es vagy 4/1-es hibridben vannak. (=4 nap otthon 1 nap benn)
Én nem kapok annyit a heti 5 nap bejövetelre, mint ő a heti 4 nap be NEM jövetelre. Azonos munkakör!
Nekem nem vált be a home office. Túlságosan csábító, hogy otthon valami mást csináljak. Irodában ilyen gondom nincs.
Na meg lakáskörülményektől is függ. Nem mindegy, hogy 3 bömbölő kisgyerek mellett akarsz home office-ozni, vagy éppen panelban vagy és éppen ütve fúr a fölötted lakó.
Persze elhiszem, hogy van akinek bevált. Nem mindenki él kőkorszaki körülmények között. 😉
2-en vagyunk az irodában, nem 20-30-an.
Napközben meg azt csinál a szomszéd, amit akar. Nem szólok bele. 😉
Hibridben dolgozok, irodai sokkal hatékonyabb.
Önmagában a környezet és az impulzusok is a munkára ösztökélnek.
Kollégák, csoportvezető, osztályvezető jelenléte. Nem vagy annyira elengedve, tudod, hogy koncentrálnod kell.
Otthon meg meló közben csak-csak becsusszan egy kis főzés, na még egy kis takarítás.. soroljam? Érezhetően kevesebbet produkál az ember otthonról dolgozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!