Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát lenne célszerű...

Milyen munkát lenne célszerű így vállalni? Lehetséges, hogy ezért esek el több lehetőségtől, csak direkt nem mondják meg?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, sajnos még érettségim sincs,jelenleg 11-es vagyok estin. Angol nyelven társalgási szinten beszélek, de ezen kívül egyenlőre semmi nincs, amit fel tudnék mutatni, ráadásul enyhén sántítok ( mindent meg tudok csinálni, maximum hamarabb elfáradok ). Ebből kifolyólag nem annyira bírom a nehéz fizikai munkát, de tisztában vagyok azzal, hogy jelenleg más lehetőség így nem nagyon van. Voltam már raktárban, rövid ideig pénztáros, gyárakban is. Most viszont, hogy már egy ideje keresek állást ( ami ráadásul részmunkaidőben kellene az iskola miatt ), nem igazán kapkodnak utánam, ráadásul az interjúkon sem tudok határozott lenni, rengeteg félelmem és komplexusom van, szorongok. Arra is gondoltam, hogy ez sokkal inkább hátrány lehet, mint a ,, bicegésem”, de közben nagyon jól tudom, hogy egy versenyre épülő világban köztem és egy teljesen egészséges közül az utóbbit fogják választani. Későbbi terveim között szerepel egy nyelvvizsga vagy nyelvszak egyetemen, ( attól függ, felvesznek e) ezzel esetleg el lehet helyezkedni kicsit kényelmesebb munkahelyen? Több leszek a munkáltatók szemében, ha már lesz papírom? Szívem szerint valami gazdasági szakot végeznék, de sajnos diszkalkuliával inkább nem kínzom magam ezzel az iránnyal.

2023. márc. 24. 00:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó diákmunkát csak nappalis diákkal lehet vállalni.
2023. márc. 24. 05:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az a legnagyobb hátránya a kérdézeőnek hogy estin tanul. Mivel a helyzete miatt legjobb lenne neki valami részidős könnyű diákmeló, de diákmunkát estisként nem végezhet. Amúgy a call centeres munka szerintem is jó lehet, próbálkozz azzal
2023. márc. 24. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézz szét a neten milyen részmunkaidős munkák vannak? Aztán érdeklődj náluk.
2023. márc. 24. 14:01
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

plazmadonorként is össze lehet szedni egy nagyobb összeget, ha amúgy egészséges vagy és bírod az ilyet.

én még nem voltam és nem nagyon bírom a tűt, de elgondolkodtam rajta, lehet erőt veszek magamon. heti két alkalom nagyjából 30 ezer Ft. egy 100-as megvan egy hónapban.

2023. ápr. 3. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!