Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mihez kezdjek? Egyre mélyebben...

Mihez kezdjek? Egyre mélyebben vagyok.

Figyelt kérdés

Van egy munkám, teljes távmunka, de ki fognak rakni próbaidő alatt, szerintem, mert egyszerűen nem vagyok képes ellátni a feladataim, annyira utálom, hogy az már fizikailag fáj.

Másrészről pedig kint ülök a konyhába egész nap, jönnek mennek a családtagok. Ha a hűtőben keresgélnek, már az is idegesít, nem tudok rendesen figyelni. Néha megjegyzik, ha itthon vagyok miért nincs elmosogatva vagy rendrakva stb. Vagy csak leülnének beszélgetni.

Annyira vagyok feszült, hogy tegnap torkaszakadtamból ordítottam mindenkivel, aki csak az utamba került.

Már korábban is jártam pszichológushoz, de igazán nem sokat segít, de igyekszik, annyit mondott, hogy nekem kell egy olyan állás ahová be tudok járni. Ez igaz. Voltam karrier tanácsadáson, ahol csak le lettem cseszve, hogy nagyon kevés a havi kb 2 pályázat. Lehet, de minek küldjek olyan helyekre ahova tudom, hogy be sem hívnak. Kb 3 hete nem tudtam elküldeni sehova az önéletrajzom, mert nincs egy épkézláb pozíció, már kitágítottam a keresést 90 kmes körzetbe, ez az a táv, ahol autópályán kb 1 óra alatt beérnék. De nincs egy lehetőség sehol.

Az alapjáraton magas vérnyomásom az egekbe van, az amúgy sem kis súlyom csak tovább gyarapodik.

Motiválatlan, kialvatlan és depressziós vagyok.

2023. márc. 22. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Koltozz el. Berelj szobat ha keves a love. Melo ugyben meg passz. Azt is figyelembe vettem anno h mivel lehet konnyen elhelyezkedni, mennyit fizet a szakma es mennyire szivesen csinalnam. Lehet jobban jarsz ha full masba kezdesz
2023. márc. 22. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Azt szabad megkérdezni milyen jellegű munkát keresel? Online álláshirdető felületek: Profession, Indeed, Jobline és sok más. A Munkaügyi központban is szoktak kirakni álláshirdetéseket, facebookon is rengeteg van.
2023. márc. 22. 15:13
 13/13 A kérdező kommentje:

Pénzügyi területen dolgozom.

A költözés nem opció, családi okok miatt.

Gondolkodtam én is, hogy a szállítmányozás, logisztika irányába elmegyek. Ez az ami még érdekel, de sajnos most ezt nem tudom vállalni. Folyamatban van levelezőn egy alap diplomás képzésem, ezt is azért kezdtem el, hogy tovább tudjak majd lépni, vezetői szintre. Szeretném elvégezni, hisz érdekel.

Ezt a HO könyvelést is azért vállaltam mert jobb mint a semmi, de habár mindig ezt csináltam, mindig ezzel dolgoztam, teljesen más mint amit eddit tapasztaltam.

Eddig multiknál voltam saját dolgozó, most szolgáltatóban vagyok, és ... Nem én vagyok.

Profession, indeed, jobline, cvonline ezeket naponta nézem, többször is. Benne vagyok faceen a megyei álláskeresők csoportjába, a szakmai álláskeresők csoportjába. Fent vagyok linkedin-en és aktívan használom. Február 20-től, 2 azaz kettő darab állást tudtam megpályázni.

Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat! Remélem a legjobbakat! A multis pörgős munka hiányzik. Ahogy egyik volt kolléganőm hívta a kkv szektorban: a daráló. Dehát ez van, én ebben éreztem jól magam, és a lelkem el tudnám adni, ha visszakerülhetnék. Van egy-két kiszemelt cég, ahová fizetni tudnék csak felvennének, de jelenleg kontrollert keres az egyik, a másik IT-st, a harmadik pedig most senkit.

Btw: két munkaerőközvetítővel is felvettem a kapcsolatot, nekik is küldtem önéletrajzot, ha érkezik nekem való pozi hozzájuk szolnak.

Szerintem kimaxoltam a lehetőségeket.

2023. márc. 23. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!