Miért lopnak a kollégáim a munkahelyről?
Ez így igaz. Bennem van roma vér, de soha nem loptam meg senkit. Becsületesebb vagyok némely nagy magyarnál, az biztos.
És nem veszik észre?? Főleg, ha sokan csinálják, nem feltűnő, hogy minden csak úgy elfogy?
Nem tudom, miért teszik. Valószínűleg nem fogják fel, hogy ez valakinek pénzbe került, nemcsak úgy ott van bárki számára. Meg nincs is semmi számonkérés, következmény.
Gondolom, nem keresik magukat szarrá. Ezért. Megmondom őszintén, meg tudom érteni, miért teszik. Nekem a "lopás" ott kimerül, hogy ha látok feltöltve kuty. kaki zacsit, 1-2 db-ot szakítok és elrakom vészhelyzet esetre, ha elhagynám a sajátomat, rosszkor fogyna el, stb... van 8 db tartalékom, 2 év alatt szedtem össze. Esetedben, a ceruza, toll, ők vagy a gyerekeik használják. Mind pénz, ha nekik kell megvenni. Wc papír. Azt sem olcsón adják, bár nekem a pofám leszakadna, ha egy egész gurigát elvinnék, kevesebbet meg minek. Azzal is tud spórolni. Lehetne sorolni, a lényeg, hogy mindez pénz. Amíg nem szólják meg őket ezért, miért ne? A cégnek ezek szerint nem szúrja a szemét. Ők meg spórolnak. A kaja a frigóból másik kategória, mert vagy más csinálta és hozta be, vagy közös, így az mindenkivel kibaszás. Ellenben a radír, toll, cerka, papír, azt a cég biztosítja, nem közös úgy, hogy aligha veszik észre.
Ez egyébként szépen mutatja, hol tartanak az emberek.
Mert ilyen xar embereket vett fel a főnök, ez kell neki a lényeg, hogy biztos jól nyalnak neki!
és mert megtehetik büntetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!