Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Végrehajtói irodában dolgozni...

Végrehajtói irodában dolgozni erkölcstelen?

Figyelt kérdés
Most a folyó ügytől függetlenül.
2023. márc. 19. 19:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
18%

Nem erkölcstelen, csak nem túl menő.

Időnként veszélyes is lehet, gondolom, pl. ha mondjuk egy cigánytelepre kell bemenni végrehajtani.

Azt pedig nem hiszem, hogy a végrehajtók jól fizetnek az alkalmazottaiknak. A nagy hasznot nyilván a végrehajtó teszi el, nem a beosztottja.

2023. márc. 20. 00:10
 22/22 anonim ***** válasza:
88%

Én egyetem alatt két évig doloztam behajtó cég irodáján. Egyáltalán nem tartottam erkölcstelennek. Most nekem van tartozásom, konkrétan addótartozás a NAV felé, nem megy végrehajtóhoz a dolog, mert tudom, hogy fizetni kellett volna, nem fizettem be akkor, és most befizetem. Az ott dolgozók olyanokkal foglalkoznak, akik nem fizették be sosem, vagy azért, mert "facom se fog fizetni" (ez volt a leggyakoribb eset), vagy azért, mert nem volt lehetőségük, de akkor mindig keresték a legjobb lehetőséget arra, hogy kifizessék (de ez volt a ritkább). A "facom se fog ezeknek fizetni" gyakoribb, és hát erre mit lehet mondani, ez van, ha megbacnak a BKV-n jegy nélkül, vagy nem fizetsz adót, vagy nem fizeted a TV-s törlesztőjét, akkor mi a picára számítasz, arra, hogy majd megúszod? Többségében ilyen ügyeket láttam.

Már nem dolgozom ott, monoton irodai munka volt, nem nekem való. De szerintem a követelések 99%-a jogos volt, és mire eljut ahhoz, hogy egy végrehajtóhoz kerüljön, addig lett volna a kliensnek ezer, meg egy lehetősége megegyezni az adott dologgal kapcsolatban. Szóval én nem sajnáltam őket egy percig sem. Én is blicceltem, én is csaltam adót, lebukok, befizetem, ez van. Tv-t meg nem kell venni hitelre, tudod, addig kell nyújtózni, amíg a takaród ér.

2023. márc. 20. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!