Hogyan lehet nem áldozatnak lenni egy munkahelyen?
Akit gyanúsítgatnak, ártatlanul hibáztatnak, ha kiderül az igazság, akkor kezdik másban, ha mások tévednek, rám fogják, amikor megint kiderül hogy más tévedett, akkor is engem ellenöriznek.
Más munkahelyen meg mást kapok a nyakamba.
A váltás nem oldja meg.
Ebből a szerepből hogy lehet kitörni, hogy ne én legyek célpont?
Elsősorban állj ki magadért, hogy kivívd a tiszteletet. Ez fontos!
Ha van egy ember, aki többször hibázott már, ami be is igazolódott, ezek után pedig ő maga is úgy áll hozzá, hogy ha valami hiba van, akkor hangoztatja, elég széles a hátam, persze, bevállalom, akkor nem kell csodálkozni.
A társadalom mindig, mindenhol kiközösítette a gyengébbeket, a különbözőeket.
Fogalmam sincs. Én 12 éve egy helyen dolgozom. Ott az a rendszer van amit írtam. Ha engem más hibája miatt csesznének le akkor valszleg nem hagynám magam... de mint írtam, itt nem fordul elő ilyesmi.. Meg amúgy is.. van akkora szakmai tapasztalatom, hogy esélytelenek... persze azért én is tévedek de akkor meg bevállalom.
Dolgoztam más helyen ahol amúgy csesztettek de azért mert béna voltam. Nem is maradtam ott csak pár évig.. ami nem megy nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!