Mikor volt veletek olyan, hogy horror betegen kellett egy napot végigcsinálnotok, mert nem volt más lehetőségetek?
14 évesen jelentkeztem egy versenyre, egy színdarabot kellett írni egy ismert magyar műből, a legjobb 10-et kiválasztották, és meg kellett rendezni. Tanári nyomásra jelentkeztem, nem hittem volna, hogy be fogok kerülni a következő körbe, de bekerültem, szóval megkértem pár szerepelni szerető osztálytársam, hogy játsszanak a kis darabomban, egyik karaktert senki nem akarta elvállalni, úgyhogy azt játszottam én.
Az előadás reggelén felkeltem, és iszonyú szarul éreztem magam, megmértem, és 40 fokos lázam volt. Ott elgondolkoztam egy kicsit, hogy mi legyen, és arra jutottam, hogy muszáj mennem, nem tehetem meg, hogy miután a társaim bevállalták, hogy mindenféle juttatás nélkül, a semmiért cserébe hetekig próbálunk a szabadidőnkben, aznap ne jelenjek meg és a semmiért dolgozzanak olyan keményen.
Egyébként nem szoktam ilyen atom beteg lenni, ennek már jó 15 éve, azóta szerintem egyszer se voltam lázas se, viszont nem megyek be betegen, mert tudom, hogy egy munkanapon nem múlik semmi. Én se haragszom a munkatársakra, ha beteget jelentenek, és emiatt esetleg többet kell dolgoznom, ez van, nem tehetnek róla, pihenjenek. Jelentős eseményekre, pl. érettségire, államvizsgára, vizsgákra viszont akkor is elmentem volna, ha lebetegszem, mert azoknak volt tétje. Annak, hogy holnap bemegyek-e dolgozni, annak nincs. Viszont attól az egy alkalomtól eltekintve nem fordult elő olyan, hogy betegen mentem volna valahová, ahová tényleg nem nagyon muszáj - olyan volt, hogy nagy kényelmetlenséget és fájdalmat okozó sérüléssel bementem dolgozni inkább, mert nem éreztem súlyosnak a dolgot, aztán kiderült, hogy de, mégis az, de ha már így alakult, akkor letoltam.
Jelen pillanatban is horror beteg vagyok.
3.napja lázas,eszméletlen torokfájás,orrfolyás,fejfájás,végtagfájdalom.
Nekem nincs olyan opció hogy kifeküdni mivel anya vagyok és a fiam meg lóg rajtam.
(Bevallom jó lenne ha picit jobban lennék már😔)
"Nekem nincs olyan opció hogy kifeküdni mivel anya vagyok és a fiam meg lóg rajtam."
Apja nincs, aki levesz a válladról egy kis terhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!