Mit tegyek, ha sori munka után mindenem fáj?
Figyelt kérdés
A lábam, a térdem, a hátam, a karjaim... Tegnap kezdtem a munkahelyen, gyártósoron dolgozok. Van aki azt mondta csak az első pár hét lesz ilyen és hozzászokok. Valóban így van?2023. márc. 14. 16:01
1/11 anonim 

válasza:

Persze az eleje ilyen lesz sajnos.
Nagyon meg kell szokni de bele jöhet az ember.
2/11 anonim 

válasza:

Teljesen természetes.
Sokan ott hagyják, mert eléggé lélekölő munka, illetve a sz*rt is kihajták az emberből.
Neked azért kitartást !
3/11 anonim 

válasza:

én is ezt kaptam hogy megszokja az ember. hát szerintem meg nem mindenkinél igaz. az igaz hogy a gyorsaságom fejlődött, de a második ledolgozott hónap után is ugyanolyan hullafáradtan mentem haza, fájt mindenem, mint te. ennyi elég is volt belőle. van akinek való az ilyen jellegű munka, van akinek nem
4/11 anonim 

válasza:

engem inkább az az értelmetlenség érzés ölt meg pár hónap után. a fizikai fájdalom idővel jobb lett, de már minden nap kínzás volt úgy felkelni, hogy semmi értelme nincs. Csak ott állsz napi 8-12 órát, kihajtják a szrt is belőled, és még semmi hasznosat sem csináltál. Amikor meg hazamész, kb alszol. Szörnyű
5/11 anonim 

válasza:

hát azért nem értelmetlenül állsz ott, hanem a pénzedért. lehet hasznosnak felfogni hogy részt vettél valami gyártásában, vagy segítettél élelmiszert előállítani, hol mi. ha nem robotüzemmódot várnának el és nem tennének ekkora hajtást a dolgozókra hogy tényleg inkább fizikailag sínyled meg, elviselhetőbb lehetne
6/11 anonim 

válasza:

hát igen, de ennyi értelme van. a pénz meg kb éhbér.
7/11 Szolovjov 

válasza:

Nekem is nehéz volt az elején, a lábaim fájtak 12 óra után. Megszoktam, ezt csinálom 15 éve. Egész tűrhetően fizet, 300 ezer felett. De tényleg széthajtanak.
8/11 A kérdező kommentje:
Engem is a pénz motívál főleg na meg az, hogy tiszta munkahely. Napi 8 órában kell mennem hétfőtől szombatig, de nagyon jó a fizetés, nettó 550 ezer forint megvan havonta bónuszok nélkül (minden szombat túlórában fizetve), de nagyon nehéz... remélem idővel jobb lesz. Tegnap volt a második munkanapom, de valami szörnyű, hogy mindenem fáj igaz az első nap rosszabb volt...
2023. márc. 15. 21:08
9/11 anonim 

válasza:

kedves kérdező azt hiszem a te béred a Szabolcsiak csak irigykedve néznék, mégis sokan itt is bevállalnak hasonlókat vagy nehezebbeket kevesebb pénzért
10/11 anonim 

válasza:

2 munkanap és mindkettő után mindened fáj?? Válts munkát.
Egyébként mit kell csinálnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!