1 szóból is lehet tudni mit gondol valaki valójában a munkahelyéről? 8 évet húztam le itt... mondta... 1 szóban ott lényeg?
Mint egy börtönbüntetés... lehúztam... a sittes éveket szokták lehúzni...
Ebben benne van minden? Neki ez az egész egy kényszer volt, egy megélhetési börtön amiben csak azért volt benne, mert élni kellett vmiből de közben mint a szart úgy utálta?
ebben az 1 szóban benne van minden?
nem, csak ha megkérdeznék mennyit dolgoztam eddig én is ilyen választ adnék: X évet húztam le eddig.
mert nekem a munkahelyem egy szükséges rossz, ahova csakis a megélhetési kényszer vitt be és visz be naponta , amit amúgy mint a büdös szart úgy utálok ahova a lábam be nem tenném amúgy... mint egy börtön amiből azonban ÉLVE soha nem lesz szabadulás... mert valahol dolgozni KELL, és a többi hely se jobb mint ez a szarhalom.
Akkor jól sejtettem a xanaxot.
Minél előbb menj el egy pszichodokihoz,mert komoly gondok vannak a kobakban.
És olyat lehet hogy a kérdésre kapok választ és nem terelő üres mellédumát?
Miért szerinted aki mondjuk egy szaros gyárban vagy boltban melózik az miért van ott ? Mert ott akar lenni, vagy mert ott KELL neki lenni vagy éhenhal? Szerinted melyik?
Ezzel nem segítek, de értem amiről írsz.
14 éve dolgozom ugyanott, és ugyanott tartok, mint az első munkanapomon. Sem szakmai, sem anyagi előrelépésre nem látok esélyt. Kerestem mást, de max. ugyanez a sz@r lenne még kevesebb pénzért. Oda jutottam, hogy az élet értelme a rezsi és a hitel kifizetése.
" csak támadást."
Azt már megszoktam itt a kérdező csak hülye lehet mindenki más meg a szuperokos... onnan a fotelből, ahol a kis pannellakásában éppen recskázik...
"de aligha létezik ilyen munkahely legalabb is fizikai szinten!"
Nyugi én szellemi melóban vagyok ott is ugyanez van, miközben a bérezés is 260 bruttó. (nem nettó..)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!