Érdemes kegyetlen őszintének lennem?
Figyelt kérdés
Van egy ember akit gyűlölök, ès azt se akarom, hogy köszönjön. Ha megkérdezi, hogy miért akarom, hogy ne köszönjön, mondjam meg neki, hogy egy kèt színű hazug (...), ès egy vidèki mezőgazdasági ember, (elnézést tőlük, ha kiírom, törlik a kérdést), vagy fogalmazzak enyhébben (amit nem fog megérteni).2023. márc. 10. 08:07
1/12 anonim 

válasza:

"nem kedvellek, nem szeretnék beszélni veled"
3/12 A kérdező kommentje:
2#10 ève vagyok a cèl. Volt itt már nèhány vitám, ès volt 2* olyan, hogy kollègával egymásnak estünk kemènyen (nem ütöttük egymást, de nem is gondolkoztunk, hogy mit mondunk) de 1 hèt alatt alatt, higgadt fejjel leült ès megbeszèltük a dolgokat. Ès kèpesek voltunk azt mondani, hogy ebben èn hibáztam, ebbe meg te. De akiről beszèlek, az nagyin ellőtte a labdát. Nem kell neki köszönni, èn se fogok, ne írogasson munkaidőn kívül, ne hívjon fel munkaidőn kívül, ne kèrjen meg, hogy cserèljek vele műszakot, stb... Megkapja a maga feladatát, azt úgy nem csinálja meg ahogy akarja, ès kèsz...
2023. márc. 10. 08:47
4/12 A kérdező kommentje:
(bocs ebben az írásban most sok hiba lesz)
2023. márc. 10. 08:48
5/12 anonim 

válasza:

Szerintem a nem köszönés akkor is egy határ paraszt dolog. Ennyit még a legutáltabb kolléga felé is illik nyögni.
6/12 anonim 

válasza:

férfi vagyok
Nem vagyok szent,de próbálok mindig mindenkivel jóban lenni.
Egyik munkatársnőmmel beszélnem kellett amikor csokit akart adni ünnepekkor (képmutatásból).
"Nem vagyunk jóban, köszönöm de nem kérek! Többen visszamondták hogy leszóltál!"
7/12 anonim 

válasza:

Akkor el kell neki mondani. Az, hogy őszinte vagy vagy paraszt vagy, az két külön dolog. Lehet normálisan is őszintének lenni. Egyébként meg semmi baj nincs vele, ha valaki felé ilyen érzéseid vannak, mindenki utál valakit, és mindenkit utál valaki.
8/12 A kérdező kommentje:
Az őszinte kultúrált beszèlgetèsen 2* túl voltunk. Van egy stílusom (nem bunkó stílus). A lènyeg a, hogy van aki 10 re jön, van aki 7 re. Ő 10 re jött, 11 kor ebèdelni ment. Èn 2 kor mentem el ebèdelni, mikor 7 re mentem. Tènyleg csak megkèrdeztem, hogy ezt mègis hogy, ès elmondtam neki, ès sarkon fordult ès elment. Megkèrdeztem a kollègámat, hogy bunkó voltam e? Ès azt mondta, hogy nem, èsz èrveket hiztam fel, ő volt a paraszt. Ès ez csak 1 dolog a sok közül... Ès itt volt az a pont, hogyha ennyire nem èrdekli amit mindok (ugyan ez a kèrèssel, vagy munkafolyamattal kapcsolatban is) akkor ne szóljon hozzám, ne köszöngessen, ès főkèpp ne kèrjen bocsánatot... (kollèga visszahívta rnnèl az esetnèl, ès tőle kèrt bocsánatot... Èn inkább csendbe maradtam)
2023. márc. 10. 09:33
9/12 A kérdező kommentje:
A fogalmazással is haragban vagyok ma....
2023. márc. 10. 09:33
10/12 anonim 

válasza:

Nem érdemes, sose érdemes. Aki nyersen őszinte, ő lesz bomlasztónak titilálva és ő repül elsőnek a cégtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!