Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elmenjek kamionsofőrnek?

Elmenjek kamionsofőrnek?

Figyelt kérdés
Ez minden vágyam, valaki lenéz miatta, és csak a munka negatív oldalát látja pl: pakolás, várakozás..stb. Nem tudom hogyha elvègzem a CE kategóriát amire kifizetek egy csomó pénzt kapok e munkát vele kezdőkènt. Most azt hallani hogy sofőr hiány van, de legalább 1 év mire végzek, és hozzák be ezerrel a vendégmunkásokat...Nagyon ezt akarom csinálni, de félek hogy nem lesz munkám.

2023. márc. 9. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Örökké kell szállítani dolgokat. Szerintem nyugodtan lerakhatod. Az önvezetés kifejlesztését mi nem fogjuk megélni.
2023. márc. 9. 12:03
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
El,mindenképp
2023. márc. 9. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Menj.
2023. márc. 9. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiába van sofőr hiány küldik őket menjenek dolgozzanak látástól vakulásig te egy igénytelen élet a fürdés hiányát az alapvető szükségletek hiányát nehéz elviselni ráadásul 4 négyzetméteren élni sem túl kellemes, rendőrök itt Magyarországon meg külföldön is mindig mindenért baszogatnak szerintem van ettől jobb szakma. De két három hónap és úgyis elmegy a kedved. Sok sikert te lelkes Ambicionózus Fiatal!
2023. márc. 9. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Nem rossz a pénz, de azért nagy a felelősség, normális családi életre nem lesz esélyed, 40 évesen gerincproblémák stb.
2023. márc. 9. 12:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem a pénz motivál, tudom nagyon furán hangzik. Egyedül a fürdés hiánya ami probléma nekem, mert a tisztaságra nagyon adok, de valahogy biztos ki lehet küszöbölni ezt is, nyilván nem lesz olyan kényelmes mint amikor hazamegy az ember és beáll a zuhany alá.

Van itt valaki amúgy dolgozik vagy dolgozott is személyesen ebben?

2023. márc. 9. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ma már komolyabb kamionos pihenőkben van bérelhető fürdőszoba. Ez már rég nem akkora gond mint régen volt. Ha valóban szereted csinálni, akkor jó leszel, jó szakemberre pedig akkor is szükség van, ha telített a piac. De egyre inkább úgy néz ki, hogy sokáig hiány lesz még. Azért amikor Kovács Cecília HR-es előtt állsz te és az indiai csaj, elég nagy előnyből indulsz már eleve a közös nyelv miatt. Legyél jó, és nem lesz gond.
2023. márc. 9. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Az a titka, hogy pakolni kell félre a pénzt és utána lehet váltani.

Persze, ha ebben akarsz megöregedni, akkor full szar az egész.

A feleséged mindenki dugni fogja, a gyerekeid meg se ismernek majd stb.

2023. márc. 9. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz azzal ki mit mondd, főleg azokkal akik a fotelharcosok! Ülj fel s próbáld ki, döntsd el magad, h neked megfelel e!

Egyet tudj, ha nemzetközizel, ott megtanulod a "farkas törvényeket", ettől leszel más, vagy birod, vagy nem.

Mindent meg lehet oldani, a fürdést is, vannak hoffok ahol kényelmesen lehet, de hordhatsz magaddal vizet is átmosakodáshoz.

Már most vannak rugalmasabb munkahelyek is, pl nemzetközi egész héten, hétvége itthon.

Szóval próbáld ki hisz mindenkinek más a jó.

2023. márc. 24. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!