Milyen munkaidőt (napi/heti/ havi össz) tudtok elképzelni Pesten bruttó 130.000-es (nettó 84.000 kb) fizetésért?
Figyelt kérdés
Most vesznek fel egy céghez, a bérezés ennyi lesz, de a munkaidőről még meg kell alkudni.2023. márc. 7. 09:49
11/20 anonim válasza:
Ennél azis jobb. Elmész heti 1-szer egy építkezésre többet keresel :D
12/20 anonim válasza:
Azért nehezen hiszem el hogy Pesten nem találsz mást sokkal jobb bérért. Ha csak 8 általánosod van akkor is mehetsz építőiparba, gyárba, takarítani valahova, üzletbe több pénzért.
Én 12 évvel ezelőtt kerestem havonta ennyit, és ez az alap volt erre jöttek a pótlékok és több volt.
Napi 4 óránál többet ne várjon a cég. Nővérem 4 órába dolgozik vidéken az ovis gyereke miatt és Ő nettóba keres 130-150 ezret és sima betanított munka, semmi extra.
13/20 anonim válasza:
130/232 = 0,56 0,56*100= 56. Szóval az össszeg a minimálbér 56%-a. Tehát a havi munkaidőt kell megszorozni 0,56-al és megkapod a számot.
14/20 anonim válasza:
Hat nekem az max 2.5 nap melo 🤔 (egesz nap, nem 8 ora)
15/20 anonim válasza:
Napi bejárással 2 órát tudok elképzelni, ha nagyon közel van és rugalmasan tudnak alkalmazkodni az egyéb elfoglaltságaimhoz, mert ennyiből értelemszerűen nem lehet megélni, ezt amolyan kiegészítésként csinálja az ember inkább.
16/20 anonim válasza:
Havi kettő ledolgozott napot.
Napi 1-2 órákat nem éri meg mert utazásra is idő megy.
17/20 anonim válasza:
Ez nem közmunka? Ott br 130e a fizu napi 8 órára.
18/20 anonim válasza:
Napi 2 órát takarítok reggelenként kb. ennyiért. De csak azért vállaltam, mert közel lakom.
20/20 anonim válasza:
Én azért nem húznám a szám nettó 470 ezerért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!