Szerintetek van keresnivalója egy többek között tápgyártással foglalkozó nagykernek TikTok-on?
Cégünk hobbiállat eledelt és haszonállat takarmányt gyárt. Van saját márkánk, illetve bérgyártásban készítünk egyedi márkás termékeket megrendelésre.
A vezetés felvetette, hogy TikTok-ra kéne videókat készítenem, brand awareness növelése a cél.
Felvetődött bennem a kérdés (és rá a válasz is), hogy mi keresnivalója egy ilyen profilú cégnek a leginkább fiatalok által használt TikTokon.
Nem tartalom-ötletekre lennék kíváncsi, hanem hogy szerintetek van-e értelme egyáltalán nem kevés időt, pénzt belefektetni egy ilyen projektbe?
Szerintem nincs.
Háááát a hobbiállat-eledel igazából betalálhat. Gyereknek van kutyája, macskája, hörcsöge, látja a meggyőző reklámotokat Tik-Tokon és aztán azért fogja nyaggatni anyutaput, hogy olyan tápot kell venni a jószágnak.
Meg persze hosszú távon minden reklám jól jön, hisz a fiatal elmébe beültetitek, aztán mikor 20 évesen ott áll a boltban, hogy takarmányt venne, bevillan az ismerős márka amit gyerekkora óta ismer. De ez a rész már ugye hosszú távra szól.
Főleg azért vannak kétségeim, mert inkább export a fő profil, belföldön egyetlen egy saját márkánknak a különböző kiszerelései, ízei, fajtái vannak Magyarországon kiskereskedésben, méghozzá a Tescoban.
Én is egyből arra asszociáltam, hogy kutyás-macskás tartalmakat lehetne megosztani, esetleg gyártás behind the scenes, private label termék gyártása az ötlettől a megvalósításig videók, stb.
De ami szélesebb körökhöz eljuthat, azok a cuki állatos videók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!