Olyanokhoz írom a kérdést, akik pályát módosítottak. Mivel foglalkoztál régen és mivel foglalkozol most?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka, hogy váltottál? Jobb a jelenlegi munkád, mint a korábbi volt?2022. máj. 9. 12:07
1/4 anonim válasza:
Ápolónő voltam, most kozmetikus vagyok.
A 3 műszak miatt váltottam főleg.
Barátnőm könyvelő volt, most fodrász. Ő kifejezetten utálta, amit csinál, és a fodrász volt az álom szakmája (csak a szülei nem engedték anno), 30 évesen váltott.
2/4 anonim válasza:
Matematikatanár voltam 12 évig egy középiskolában. Mindig is szerettem barkácsolni ezért jelenleg egy asztalos műhelyem van és egyedi bútorokat gyártok. Vállalkozóként lényegesen többet keresek mint tanárként.
3/4 anonim válasza:
90-es évektől 2012.-ig éccaka,bodzázás,vas és más nemesfém értékesítés, pénzügyi tanácsadás és más kockázatos pénzügyi manőverek,porcukor,birtokvédelmi viták.
Majd jött 8 év pihenés, előtte még dönthettem hogy irány thaiföld, amolyan élet végi emigrációba, vagy Szeged csillag.
becsillagoztam az életem,8 évet hűsöltem.
Most van több vállalkozásom,építőipar,kereskedelem,vendéglátás.Megyeget a szekér,nem panaszkodom.
Olee 48F vállalkozó
8év Csillag
4/4 anonim válasza:
Villanyszerelő voltam, alkalmazott, elegem lett a kollégákbol, főnökökből, derekam is strapára ment. Nagyon más irányba mentem, most ha csak dióhéjban akarunk fogalmazni informatikus vagyok. Elpazaroltam a villanyszereléssel hasznos éveket most úgy érzem, de szerencsére időben otthagytam azt a mókus kereket, már el is felejtettem mindent, köszönöm nagyon jól elvagyok most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!