Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mernél-e hullahába dolgozni?

Mernél-e hullahába dolgozni?

Figyelt kérdés

Éjszakai műszakot is vállalva

Nem feltétlen boncmesterként ,lehet akar biztonságiőrként is de éjszaka óránként végig kéne mindenhol csekkolnod természetesen abba a helybe is ahol a hullákat tárolják

2023. márc. 6. 13:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az igazat megvalva én félnék.

Az éjszaka az elképzelhetetlen nekem egy ilyen helyen azthiszem szívinfartust kapnék reggelre 😂

Bár tudom hogy a halott már nem ebred fel mégis bennem van a félsz.

Korházba dolgoztam mint ápoló láttam halottat és készítettem is elő halott embert az osztályon hogy a hullaszállítók eltudják szállítani. Félelmetes látvány

A hideg futkos a hátamon,mai napig érzem ahogy megfogtam milyen érzések voltak bennem.

Egyébként végül újra beültem az iskolapadba,azt éreztem az egészségügy nem nekem való

Jelenleg TB és bérszámfejtéssel foglalkozom

2023. márc. 6. 23:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Hat figyelj, van aki bírja a hullákat, van aki nem. Te az utóbbi vsoportba tartozol.
2023. márc. 7. 06:35
 13/17 Metionin ***** válasza:
100%
11. Legalább felismerted és nem kínzod magad feleslegesen. Nem mindenkinek való.
2023. márc. 7. 09:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Van az a pénz, amiért dolgoznék hullaházban.
2023. márc. 7. 18:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Örömmel.
2023. márc. 8. 18:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Régen pár haverom kiment Angliába, hogy majd ott milyen jól keresnek. Persze nem voltak előzetes terveik és nem is nagyon értettek semmihez. Hosszú ideig semmit, majd végül hullamosó állást találtak. Egy pár napig bírták, aztán kaptak egy gyerek holttestet. Eljöttek :(
2023. márc. 29. 21:04
 17/17 A kérdező kommentje:
A hideg is kirázott 😶
2023. márc. 30. 00:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!