Tőletek el szokták kérni az iskolai papírokat?
Figyelt kérdés
Interjún, vagy később? Mert tőlem még egyszer sem kértek el SEMMIT, azt sem tudom lassan, hol tárolom őket.
Értelemszerűen nem arra gondolok, amikor valaki sebésznek vagy hasonlónak jelentkezik. :D
2023. márc. 5. 07:33
2/9 anonim válasza:
Én mindig szakmámban helyezkedem el, és ehhez kapcsolódó, végzettséget igazoló bizonyítványaimat kérik, és le is fénymásolják. Persze ha te valamilyen képzettséget nem igénylő állásra jelentkezel, akkor nem kell nekik.
3/9 anonim válasza:
Nekem eddig még mindig elkérték a diplomámat, amikor intézték a belépést, pedig nem szakmábavágó.
4/9 anonim válasza:
Iskolai papír eddig senkit sem érdekelt csak a szakmai vizsgák után kapott oklevelek sorszámát szokták elkérni.
Egyik helyen bevittem megmutatni a diplomám de azt mondták suliban már leellenőriztek.
5/9 anonim válasza:
Előző melóhelyemen nem kérték, itt, az új helyen igen.
6/9 anonim válasza:
Nemrég vezették be a törvényt, hogy igazolnod kell a végzettséget. Szóval keresd elő a bizonyítványt, nyelvvizsgát.
7/9 Metionin válasza:
Nekem mindig kérték. Jelentkezéskor a fénymásolatokat, szerződéskötésnél az eredetit.
8/9 anonim válasza:
Diplomákat és nyelvvizsga papírt tőlem is kérték mindig. Amikor diákmunkára jártam, akkor meg az érettségit.
9/9 anonim válasza:
A low class helyeken nem kérik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!