Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tőletek el szokták kérni az...

Tőletek el szokták kérni az iskolai papírokat?

Figyelt kérdés

Interjún, vagy később? Mert tőlem még egyszer sem kértek el SEMMIT, azt sem tudom lassan, hol tárolom őket.

Értelemszerűen nem arra gondolok, amikor valaki sebésznek vagy hasonlónak jelentkezik. :D

2023. márc. 5. 07:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérték sose
2023. márc. 5. 07:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig szakmámban helyezkedem el, és ehhez kapcsolódó, végzettséget igazoló bizonyítványaimat kérik, és le is fénymásolják. Persze ha te valamilyen képzettséget nem igénylő állásra jelentkezel, akkor nem kell nekik.
2023. márc. 5. 08:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig még mindig elkérték a diplomámat, amikor intézték a belépést, pedig nem szakmábavágó.
2023. márc. 5. 08:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Iskolai papír eddig senkit sem érdekelt csak a szakmai vizsgák után kapott oklevelek sorszámát szokták elkérni.

Egyik helyen bevittem megmutatni a diplomám de azt mondták suliban már leellenőriztek.

2023. márc. 5. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző melóhelyemen nem kérték, itt, az új helyen igen.
2023. márc. 5. 09:54
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Nemrég vezették be a törvényt, hogy igazolnod kell a végzettséget. Szóval keresd elő a bizonyítványt, nyelvvizsgát.
2023. márc. 5. 12:18
 7/9 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem mindig kérték. Jelentkezéskor a fénymásolatokat, szerződéskötésnél az eredetit.
2023. márc. 5. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Diplomákat és nyelvvizsga papírt tőlem is kérték mindig. Amikor diákmunkára jártam, akkor meg az érettségit.
2023. márc. 6. 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:
A low class helyeken nem kérik el.
2023. márc. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!