Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » At miért lenne abszurd felveté...

At miért lenne abszurd felvetés hogy a diplomás ember maradjon meg a callcenteres állásában (ahogy az egyetem mellett) amíg nincs más?

Figyelt kérdés

Családi minidráma. Ismerős gyereke 23 éves most diplomázott. AZ egyetem mellett call centeres melót végzett na nem azért mert ez lett volna az álma hanem mert rugalmas volt időben és mert nagyon máshova nem kellett (na meg a meki, de oda ki megy...)

Lediplomázott azóta, állást keres , „komoly“ állást...

Semmit se talál, be se hívják sehova.

Én meg felvetettem hogy ahol eddig is dolgozott a call center, az keres nem diák, hanem teljes állású munkaerőt is... miért nem megy oda vissza? Eddig is ott volt!

Erre nekem ugrottak hogy mit képzelek én, nem azért tanult nem azért diplomázott, miért húzom én le....

de ez olyan durva felvetés lett volna? Hogy addig is amíg nem lesz „komoly“ állása, addig ne a pi***áját tárogassa otthon anyuci pénzén hanem húzzon el olyan melóba ami akad...

Ha az call center akkor az. Ha meki akkor az.

Miért is ne? Mert nem azért tanult hogy mekizzen? És azért tanult hogy 0 ft-ért otthon a falat nézze?

2023. márc. 4. 19:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Neked valószínűleg nincs diplomád"

Ember.... magamat idézem....

"Én anno egyetemi diplomával a MÁV jegypénztárban kezdtem"

bonyolult?

2023. márc. 5. 14:40
 12/15 A kérdező kommentje:

" Amúgy ne mondd nekem, h 8 hónapja még csak 1 interjúja se volt, mert az kamu."

ÉN EZT HOL ÍRTAM???? IDÉZD MÁR BE!! Várom!

2023. márc. 5. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Lesz neki sokal jobb is:)
2023. márc. 5. 15:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavar téged, h a szülei eltartják? Az a normális, nem az amit a te anyád csinált.
2023. márc. 6. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem kérdezték a véleményed, ennyi. Van, aki inkább még egy kis időt töltene azzal, hogy találjon egy igazán jó állást. Ha majd rákényszerül, úgyis el fog vállalni nem olyan presztízsű állást. Nekem is volt ismerősöm, aki egyetem után mindenféle lazsáló hisztiskislánynak elmondott, amiért pár hónappal diplomázás után kerestem még egy kicsit, és nem mondtam igent olyan állásajánlatra, ahol a minimálbért alig kerestem volna meg és több, mint egy és negyed óra is lett volna oda kibumlizni tömegközlekedéssel Bp-n belül is, meg olyan állásajánlatra, ahol az első évben csak 4 órára akartak bejelenteni... aztán akkor érdekes módon meg sem mukkantak, hanem lapítottak, mint kaksi a fűben, amikor szereztem egy olyan melót, ahol többszörösét ajánlották...
2023. márc. 6. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!