Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » At miért lenne abszurd felveté...

At miért lenne abszurd felvetés hogy a diplomás ember maradjon meg a callcenteres állásában (ahogy az egyetem mellett) amíg nincs más?

Figyelt kérdés

Családi minidráma. Ismerős gyereke 23 éves most diplomázott. AZ egyetem mellett call centeres melót végzett na nem azért mert ez lett volna az álma hanem mert rugalmas volt időben és mert nagyon máshova nem kellett (na meg a meki, de oda ki megy...)

Lediplomázott azóta, állást keres , „komoly“ állást...

Semmit se talál, be se hívják sehova.

Én meg felvetettem hogy ahol eddig is dolgozott a call center, az keres nem diák, hanem teljes állású munkaerőt is... miért nem megy oda vissza? Eddig is ott volt!

Erre nekem ugrottak hogy mit képzelek én, nem azért tanult nem azért diplomázott, miért húzom én le....

de ez olyan durva felvetés lett volna? Hogy addig is amíg nem lesz „komoly“ állása, addig ne a pi***áját tárogassa otthon anyuci pénzén hanem húzzon el olyan melóba ami akad...

Ha az call center akkor az. Ha meki akkor az.

Miért is ne? Mert nem azért tanult hogy mekizzen? És azért tanult hogy 0 ft-ért otthon a falat nézze?

2023. márc. 4. 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekik van igaza. Gondolom most, télen diplomázott. Pár hónap munkakeresés belefér. Meg ha megteheti, akkor ne égjen ki, hanem építse mielőbb a karrierjét.

Persze van egy határ, nem lehet ezt évekig húzni.

Viszont az is igaz, hogy egyetem mellett is lehetett volna gyakornoki helyért küzdeni (akár fillérekért), hogy jobb munkahelyre vegyék fel utána.

2023. márc. 4. 20:06
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Biztosan heteken belül jönni fog neki egy komolyabb lehetőség. Diplomás szorgalmas ember, csak ki kell várni, nyugi sikeres lesz.
2023. márc. 4. 20:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A félmondat miatt estek neked. Miért nem megy oda vissza..ezért. ha folytatod azzal, hogy közben tud más állást nézni és legalább nem keresőképtelen addig sem, az másképp hangzik.
2023. márc. 4. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekik van igazuk

Ha most diplomázott meg 1-2 hónapja se keres.

2023. márc. 5. 12:45
 5/15 A kérdező kommentje:

"Ha most diplomázott meg 1-2 hónapja se keres."

az a "most" az 22. júniusa volt...

és azóta több lehetősége is lett volna, call center árufeltöltés wolt futár sőt közmunka is..

de neki egyik se kellett mert NEM AZÉRT TANULT

nem értem: és azért tanult hogy otthon az anyja pénzén hédereljen és semmit se csináljon?

2023. márc. 5. 13:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Lesz neki sokkal jobb is. Nem nem azért tanult. Kedves vagy hogy így aggódsz érte, látszik benned a tömény jóindulat.
2023. márc. 5. 13:08
 7/15 A kérdező kommentje:

"Lesz neki sokkal jobb is. "

És én hol írtam ennek ellenkezőjét? én azt írtam hogy AMÍG lesz neki jobb ADDIG a szar meló is jobb mint a semmi.

ennyire bonyolult ez?

Én anno egyetemi diplomával a MÁV jegypénztárban kezdtem mert sehova se kellettem, engem anyám nem tartott el, így választhatattam hogy vagy ez, vagy az üres hűtő.

Persze ha mindig tele a hűtő MÁS PÉNZÉN az könnyű!! cska 23 éves diplomás embertől ez csöppet ciki, hogy ha az anyja nem lenne, egy zsömlét se tudna venni magának.

2023. márc. 5. 13:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs közöd hozzá. Neked okoz anyagi kárt? Ha igen pereled be, ha nem akkor még törődj a saját eleteddel:)
2023. márc. 5. 13:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked valószínűleg nincs diplomád és szegény családból származol, ezen akarod mindenképpen benyomni valami hozzá méltatlan melóba. Amúgy ne mondd nekem, h 8 hónapja még csak 1 interjúja se volt, mert az kamu.
2023. márc. 5. 13:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A kommunizmusban szocializálódott idős felfogásod van. Mindegy, h mit, csak mindenki dolgozzon😆 miért zavar téged, h a szülei tarják el?
2023. márc. 5. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!