Szociális intézményben takarítás 154 ezerért, vagy kemény gyári munka 250-ért?
Én is tudom hogy mindkettő borzalmas ajánlat, de fél éve nem dolgoztam, és ezek jönnek szóba jelenleg. Szociális fóbiával, pánikrohamokkal nem igazán tudok válogatni, hiszen bármilyen ügyfelekkel, vevőkkel, szóval emberekkel kommunikálós munkakör kiesik.
A takarítás: hétköznap 7-15 óráig van a munkaidő, 2 munkatársam van csak, bármikor pihenhetek, akkor eszem iszom wczek amikor szeretnék, csak a napi munkafeladatok legyenek meg.
A gyár: szintén hétköznap kell dolgozni, de 3 műszakos munkarendben. Munkatársak: több száz ember, a közvetlen kollégák akikhez be kellene illeszkedni ők 16-an vannak. Evés, pisilés, csak a 3 szünetben lehetséges, két 5 perces, és egy 20 perces, azonkívül álló robotmunka sajnos. A gyártási folyamat miatt a hőmérséklet a csarnokban 40-50 fok, attól függően hogy kint milyen meleg van éppen.
A takarítást választanám ideiglenesen, de folyamatosan keresnék jobbat, ez a fizetés egy vicc 2023-ban.
A gyári munka is kibírható egyébként, hozzá lehet szokni a terheléshez, műszakoláshoz is, de az a 40-50 fok nagyon szemet szúrt. Ott az az igazán nehezen elviselhető része, és annak már nem tenném ki magam 250-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!