Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen szempontokat vennèl...

Milyen szempontokat vennèl figyelembe, mielőtt döntenèl?

Figyelt kérdés
Adódott egy lehetősèg. Ugyan azt a munkát, amit most csinálok, spanyolországban csinálhatnám. Ottani bèrezès, annyi, hogy ahol laknèk támogadnák. Nincs hitelem, se kutya se macska, se barátnő, csak a csalâd. Nem tudom, hogy igent mondjak e vagy sem. Milyen szempotokat vennètek figyelembe?
2023. febr. 28. 08:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező,ez egy szuper lehetőség, én is biztos meglépném :) a lakhatást szerintem nem sok helyen támogatják,ez is egy nagy előny.

Miket vennék figyelembe? Kb ugyanazt, mint egy magyar állásnál: utazás támogatás, egészségbiztosítás, home office vagy távmunka van-e, béren kívüli juttatások stb.

Kérdés még, hogy milyen segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a papírjaid meglegyenek a kinti munkavégzéshez (Mo-n vannak multik,ahol a külföldi dolgozónak,aki nem tud magyarul full egyedül kell mindennek utánajárnia, szerintem ez tök nem oké).

2023. febr. 28. 12:09
 12/16 A kérdező kommentje:

11#huh, mindegyikre èn se tudom a választ, próbálom összeszedni, remèlem marhaságot nem írok, nem nagyon tèrtünk ki erre. Amit tudok kb ugyanazok mint ami az itthoni munkahely. Az összeg más (de sztem ez egyèrtelmű).

Ami most kapok a fizetèsen kívül: benzinzinpèn vs negyedèves bèrlet. Eldöndthetem, hogy mivel járok, annyi hogy a benzin a város határig fizetik. Ha városon belül lakok akkor nem fizetk. Parkolás 450 ft/nap. 10 óra munka után ingyenes. 2 ètkezès. Reggeli, ebèd/ebèd vacsora. Műszak függő. Leves/ főètel. Főètel lehet húsos vagy vega.

Ingyenes angol nyelvtanulás, akár èrettsègi felkèszítès. Kafetèria 20 ezer ft szèpkârtya. Nyaraláskor vannak szállodák ahol25% kedvezmèny családtagokra is. Vannak kissebb dolgok pl ha lenne felesèg akkor +2 nap szabadnap, illetve egy nagy gyümölcskosarat eljuttatnak az anyukához. Anno kollègámnak txival küldtèk ki másnap. Halál esetèn a temetèsre adnak 50 ezret a legközelebbi hozzátartozónak. Van 13. Havi fizetès, idèn februárba kaptunk 14. Havi fizu felèt. Most ennyi jutott esuembe, amit itthon kapok.

2023. febr. 28. 15:46
 13/16 A kérdező kommentje:
* ha lenne felesèg szülèsnèl
2023. febr. 28. 15:48
 14/16 A kérdező kommentje:
(elnèzèst a hibákèrt, csak úton vagyok, ezèrt siettem)
2023. febr. 28. 15:48
 15/16 anonim válasza:
Én egy olyan kisvárosban lakom ahol gyakorlatilag minden fiatal és középkorú tehát kb 50 év alatt mindenki kivétel nélkül külföldön dolgozik. Évente párszor hazajönnek 1-2 napra vagy esetleg 1-2 hétre aztán spuri vissza. Akik nem külföldön dolgoznak azok vagy milliomosok "gyárilag" vagy fiatal-negyvenéves-nyugdíjas-rendőr, vagy mittudomén, de nem átlagember, az egészséges átlag magyar az Ausztriában (vagy hollandiában) él. Itt ez a helyzet. Remélem tudtam segíteni.
2023. márc. 4. 04:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15, hát elég kicsi város lehet az, ha te mindenkiről tudod, hol dolgozik! Inkább falu.

Kérdező, én a helyedban meglépném. Ha nem tetszik, még mindig visszajöhetsz.

2023. márc. 12. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!