Milyen szempontokat vennèl figyelembe, mielőtt döntenèl?
Jaj kérdező,ez egy szuper lehetőség, én is biztos meglépném :) a lakhatást szerintem nem sok helyen támogatják,ez is egy nagy előny.
Miket vennék figyelembe? Kb ugyanazt, mint egy magyar állásnál: utazás támogatás, egészségbiztosítás, home office vagy távmunka van-e, béren kívüli juttatások stb.
Kérdés még, hogy milyen segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a papírjaid meglegyenek a kinti munkavégzéshez (Mo-n vannak multik,ahol a külföldi dolgozónak,aki nem tud magyarul full egyedül kell mindennek utánajárnia, szerintem ez tök nem oké).
11#huh, mindegyikre èn se tudom a választ, próbálom összeszedni, remèlem marhaságot nem írok, nem nagyon tèrtünk ki erre. Amit tudok kb ugyanazok mint ami az itthoni munkahely. Az összeg más (de sztem ez egyèrtelmű).
Ami most kapok a fizetèsen kívül: benzinzinpèn vs negyedèves bèrlet. Eldöndthetem, hogy mivel járok, annyi hogy a benzin a város határig fizetik. Ha városon belül lakok akkor nem fizetk. Parkolás 450 ft/nap. 10 óra munka után ingyenes. 2 ètkezès. Reggeli, ebèd/ebèd vacsora. Műszak függő. Leves/ főètel. Főètel lehet húsos vagy vega.
Ingyenes angol nyelvtanulás, akár èrettsègi felkèszítès. Kafetèria 20 ezer ft szèpkârtya. Nyaraláskor vannak szállodák ahol25% kedvezmèny családtagokra is. Vannak kissebb dolgok pl ha lenne felesèg akkor +2 nap szabadnap, illetve egy nagy gyümölcskosarat eljuttatnak az anyukához. Anno kollègámnak txival küldtèk ki másnap. Halál esetèn a temetèsre adnak 50 ezret a legközelebbi hozzátartozónak. Van 13. Havi fizetès, idèn februárba kaptunk 14. Havi fizu felèt. Most ennyi jutott esuembe, amit itthon kapok.
15, hát elég kicsi város lehet az, ha te mindenkiről tudod, hol dolgozik! Inkább falu.
Kérdező, én a helyedban meglépném. Ha nem tetszik, még mindig visszajöhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!