Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hi. Mit tegyek? 19/L

Hi. Mit tegyek? 19/L

Figyelt kérdés
Recepciós vagyok egy fitness teremben, azt vettem észre hogy a vendégek főleg nők,kibeszélnek,furán néznek rám utána nevetnek együtt,lekezelően viselkednek…miért?! Nem vagyok olyan ronda sem kövér stb..átlagos lánynak mondanám magam. Imádom a munkám de így nem tudom meddig fogom birní.

2023. febr. 27. 14:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
A legjobb, ha ilyet tapasztalsz, akkor ott helyben kérdezz rá, hogy: "Van valami gond? Segíthetek?". Ezzel érzékelteted, hogy figyelsz rájuk, a h*eségeikre.
2023. febr. 27. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Lehet csak féltékenyek rád, vagy kis butuskának tartanak, azért a legyintés. De ha ez máshol, máskor is előfordult, lehet neked kéne változtatnod a stílusodon.
2023. febr. 27. 20:53
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 hogy érted azt hogy változtatni a stílusomon?
2023. febr. 28. 00:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam ahogy beszélsz, a mozdulataidat, a reakcióid a körülötted történő dolgokra, eseményekre. Ezekben látom azt, h mások furcsán néznek rád, kibeszélnek, lekezelően viselkednek veled.
2023. febr. 28. 02:21
 15/16 anonim válasza:
100%

A leírtak alapján az alábbiak lehetségesek:

1) Önbizalomhiányos vagy, és belemagyarázod, hogy téged beszélnek és nevetnek ki.

2) Azért tűnik úgy, hogy rajtad nevetnek, mert nézed őket, és ezt észreveszik és ők is visszanéznek.

3) Olyan emberek, akiknek nincs jobb dolga és témája, mint máson gúnyolódni.

Egy közös van a három pontban: nem a Te hibád. Biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nincs veled. :)

2023. márc. 2. 22:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Kislány, azóta még ott vagy?
2023. júl. 3. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!