Hogyan tegyek szert több pénzre?
3, neked fogalmad sincs mennyit keres eg festő vagy kőműves XD
Kérdező, mi a szkamád? Van valami egyéb képzettséged?
Magánvállalkozás, mint mellékes, az jó lehet. Pl ha pedagógus vagy, akkor magánba vállalhatsz órákat, felvételi felkészítés, tanulásmegsegítés, ilyesmi. Óránként 4-5 ezret elkérhetsz érte, és általányadózással évente 1.5 millióig teljesen adómentes, azaz ha a tanéve végigtolod, kb havi 150el meg tudod toldani a betevőt. nyáron nem, mert akkor senki nem akar magánórát, de ez van:D
#3 na hajolj le gyorsan azért a 200-ért mielőtt elviszi a cica:D
Amúgy halovány elképzelésed van ,hogy egy építőipari szaki mennyit keres?
3
A kérdező szerintem igazi pénzre gondolt, nem olyanra amit csak a monopolyban fogadnak el -.-"
Szerintem ha másodállás kell, akkor tanul Forexet, és kezdj el tőzsdézni. Nem mondom hogy ez tuti haszon, meg k.rva nagyot lehet vele bukni, de ha nagyon jó vagy akkor nagyon sokat tudsz vele szakítani. Nagyon jó pedig úgy leszel mint minden másban: tanulsz :) Más ötletem nincs. Kitanulhatsz vmi szakmát, csak egy kőműves, stb melós nem biztos hogy annyira jól jeres mint ahogy itt beállítják páran. És nehogy pofára esés legyen a végén. Elvégezhetsz vmi mérnök/it/ közgazdász képzést is egy egyetemen, csak az meg nem egyszerű.
Hát... én a tőzsézés helyett inkább a programozást ajánlanám. Azzal nem lehet bukni, max nem keresel.
És nem kell hozzá átmenni abba a szektorba (bár tény, hogy akkor 3-4x ennyit keresnél és nem lenne szükség mellékesre), de az is lehet, hogy "feltalálsz" olyan programokat, amikre van igény. Ez lehet egy jópofa mobiljáték is, de akár komolyabb programok cégeknek.
Egyik haverom írt egy olyan programot, ami építőipari cégeknek segít abban, hogy noymon tudják követni a szerszámokat, eskzözöket, járműveket. Uye aki elviszi, az bejelöli, hogy nála van, mikor vitte el, melyik telephelyen stb. És így pontosan tudják kin keressék, kinek a felelőssége ha megsérül vagy eltűnik. Egy cég elkezdte használni, egyszeri alkalommal fizetett érte 250ezret, és azóta havonta 30at a használatért.
asinálsz eg ilyesmi programot és sikerül eladnod, rendszeres passzív jövedelmet tud biztosítani. Persze időnként updatelni kell, de azt megcisnálod esténként, egyébként meg nincs vele teendő, termeli a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!