Szerintetek a home office vagy az irodai munkavégzés a hatékonyabb?
Most már az is baj, hogy egy ügyfélszolgálatos nem bűzlik, hanem rak magára parfümöt.
Amúgy meg embere válogatja - van, aki otthon hatékonyabban dolgozik, van, aki irodában. Én irodában hatékonyabban dolgozom egyébként.
Ügyfélszolgálatot nem tudom, de nekem a vegyes, kb 2 nap iroda, 3 nap otthon per hét.
Nem hiányzik, hogy napi 2-szer fél óra elmenjen tömegnyomorközlekedéssel (és arrafelé tényleg az, kivéve, ha későn megyek-jövök), az iroda zajos. Nem az a fényviszony vagy hőmérséklet van, ami nekem jó.
Plusz engem az állandó emberekkel való körülvettség pont, hogy zavar. Amíg heti 5 nap bejárás volt, lefáradtam mind a tömegtől (villamos, zsúfolt menza és irodai konyha), mind a munkatársaktól és a szabadidőmben csak egyedül volt kedvem lenni, volt, hogy hetekig nem kezdeményeztem én találkozót vagy programot.
Hatékonyságra full változó. Otthon és bent is vannak dolgok, amik potenciálisan akadályoznak vagy segítenek. Bent pl sokszor hangos beszéd, röhögés megy open office-ban, otthon viszont könnyebb munka helyett arról olvasgatni, ami érdekel. Bent sokszor rohanós vagyok az utazások miatt és kialvatlanabb az utazások és az irodai bentléttel járó dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!