Magyarországon mi a helyzet azzal akinek nincs munkahelye?
Miből él?
Figyelt kérdés
Mert álláskeresési járadékot csak néhány hónapig kaphat de csak az akinek meg van annyi munkaviszonya. Utána meg?
Teljesen magukra vannak hagyva a munkanélküliek.
És aki iskolából kikerül és nem talál munkahelyet?
Fizetik a dolgozó emberek is a rengeteg adót a fizetésükből,a nagy semmire. A minimálbér adóterhelése a legmagasabb Magyarországon. A fizetések rettentően alacsonyak, az élelmiszerárak brutális magasak.
Akkor örülnél annak, ha sokan a te befizetett pénzedből élnének?
2023. febr. 26. 16:13
12/15 anonim válasza:
Álláskeresési után jár a szociális járadék.
2023. febr. 26. 16:50
13/15 anonim válasza:
Kukázunk meg régi kenyeret veszünk házaknál (100 ft/db) meg lejárt cuccokat is el lehet shefteni néhány boltnál. Amúgy eladnunk mindent, fémeket, vasat stb (üvegeket-dobozokat) amit találunk. Olcsó házi bort veszünk a hordó aljából, vagy lejárt sört boltoknál. A fával is lehet még bizniszelni....
2023. febr. 26. 19:05
14/15 anonim válasza:
Akkor örülnél annak, ha sokan a te befizetett pénzedből élnének?
Nem b.ökd meg, de ha már egyszer vonják, akkor használják már arra amire vonják. És ne csak egy részét forgassák vissza a közösbe hanem vonnak, mert arra való. Én ha vállalkozó lennék, egy büdös forintot nem fizetnék az államnak mert lenyúlja a pénzt, és semmit nem ad. És abszolút megértem azokat a vállalkozókat akik jelenleg is így járnak el, hát ki az a hülye aki azért fizet be nem kevés pénzt amiért keményen megdolgozott, hogy a nemzet gázszerelője tovább tömje a zsebét
2023. febr. 26. 20:48
15/15 anonim válasza:
Én 2 éve vagyok munkanèlküli elötte volt 7 évig munkám fére raktam most abbol élek.Most vagyok 30 keresem a munkát csak nincs.Adót nem én kapom az biztos voltam hivatalba ott se indul semmi tanfolyam azt mondták jön a nyár majd könyeb lesz munkát találni.Mire költik a pénzt amit le vonak számomra rejtély de nem az emberekre meg nem tanfolyamokra.Remélem a lopás boldogitja ökett mert attol veszik el akinek kelene meg rá szorul.Jelentkeztem tartalékosnak is de oda is ilyen nyugereket vesznek fel bár most halotam fitalok kelenek.Meg probálom még egyszer meg most ki találták ezt az olcso bérletet igy már talán tudok pesten dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!