Melyik vármegyében mi a helyzet?
Figyelt kérdés
Melyik vármegyében mi a helyzet?
Békés vármegyében rossz minden.
2023. jan. 2. 23:13
1/37 anonim válasza:
Hajdú vármegyében minden faszentos
2/37 anonim válasza:
Nógrád vármegyében úgyszintén. Alig van munkalehetőség. Az iskolákat nem lehet iskoláknak nevezni, mert semmit nem tanítanak a gyerekeknek. (Van 1-2 kivétel, ahol normálisan tanítanak)
3/37 anonim válasza:
Ez a vármegyét tényleg bevezették? Úristendekomikus :DDD
4/37 anonim válasza:
amíg élek, nem leszek hajlandó egyik megyét sem vármegyének hívni, ahogy az a bizonyos megye is örökké csak "Csongrád megye" marad
5/37 anonim válasza:
Jaja, nekem is megyék maradnak örökre. Nem érdekel az ezer éves történelmünk, nem hátra felé kéne menni, hanem előre.
6/37 anonim válasza:
Békés megyében sosem volt jó semmi. Nem véletlenül költöztem el onnan.
7/37 anonim válasza:
Amúgy attól, hogy papíron vármegye lett, senki nem használja így. Ha ez a kérdés nem jön a kutyának nem jutna eszébe, hogy átlettek írva. Sima megye marad mindenkinek nyugalom van. Max hivatásos papírba ha véletlen belekerülne ott talán felbukkanhat. De eddig csak megyének láttam írva ott is.
8/37 anonim válasza:
Remélem bevezetik a Vezért a miniszterek helyett. Rogán Vezér. És akkor már tényleg csak egy lépés a királyság is.
9/37 anonim válasza:
Jász-Nagykun-Vármegyében követeli a nép, hogy mi előbb áldozzon a főispán a költségvetésből boszorkányégetésekre és lovagi tornákra!
10/37 anonim válasza:
*Pardon: Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!