Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Cv-be nagy baj ha kihagyom ezt?

Cv-be nagy baj ha kihagyom ezt?

Figyelt kérdés

Frissdiplomás vagyok, eddig csak diákmelóim voltak, viszont elfelejtettem ezeknek a dátumát, hogy mikor csináltam, valamelyiknék az évet sem tudom tutira, valahol meg egy hónap után felmondtam, ezt sem szívesen írnám bele.

Gáz diákmunkánál kihagyni a mikortól-mikorig dolgoztál-tot?

2023. febr. 24. 07:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2023. febr. 24. 08:02
 2/12 anonim ***** válasza:
25%

Elmész a TB központba, kérsz egy igazolást, kinyomtatják neked.

Amúgy a tb kiskönyvedben is benne van, ha az megvan.

2023. febr. 24. 08:07
 3/12 A kérdező kommentje:

1: Köszönöm, szerintem se.

2: Dehogy megyek!

2023. febr. 24. 08:23
 4/12 Kólauborkával ***** válasza:
94%

Nem gáz, viszont előre ajánlom: igyekezz 1 oldalon összefoglalni az önéletrajzod!

(Nagyon kevés ember létezik, akinek ennél több kell)

2023. febr. 24. 08:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Diákmeló, mint pl tesco meki, hasonlók? Azt eleve nem kell beleírni, csak a szakmai tapasztalatot.
2023. febr. 24. 08:45
 6/12 A kérdező kommentje:

A diákmeló a szakmámhoz kapcsolódott.

Még egy kérdésem lenne.

A proffesion-ön keresztül jelentkezzek, az megbízható vagy lehet el sem juttatják a cv-m? Csak mert 2 hónapja keresek ott állást de sehonnan nem szóltak még vissza, pedig éjjeli raktárosnak is jelentkeztem már, meg olyan bérre is amivel szinte lehetetlen megélni (gondoltam tuti behívnak mert senki más nem fog emiatt jelentkezi) és mégse.

2023. febr. 24. 09:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igaz amit a 4es írt, 1 oldalban kell összefoglalnod tokkal vonóval az életrajzod. És a releváns munkatapasztalatot kell benne feltüntetni. Egyrészt 2 hónap álláskeresési idő még nem sok. Olyan helyekre jelentkezz ami kb a szakmádba vág, mert éjjeli raktárosnak nem fognak felvenni ha túlképzett vagy. Máarészt ha gondolod keress meg egy fejvadász céget, akik majd a te paramétereid alapján elvégzik a "piszkos munkát", neked csak az interjúkra kell elmenned
2023. febr. 24. 09:17
 8/12 anonim ***** válasza:
#2 diákszövetségen keresztül vállalt munkák nincsenek benne a tb könyvben
2023. febr. 24. 09:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem megbízhatatlan szerintem, viszont kb. mindenki azt használja, így egymilliárd önéletraj jut a hr-esre, tehát másodpercenként ezer önéletrajot néz át.
2023. febr. 24. 09:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként sem érdeklik a diákmelók a lőtéri kutyát sem.
2023. febr. 24. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!