A kollégák szerint igen. Mert mi az ,hogy valaki nem tartozik a csapathoz ? Különcködsz?
Szeretem a kollégáimat, de ahogy hallom az ilyen jellegű céges bulijaink a hányásig berúgásokról szólnak, füvezésről és a dugásról X meg Y -al .
30 éves vagyok. Volt ilyenekben részen bőven, de azt hiszem már inkább tehernek èrzem az efféle programokat. Sportember vagyok, barátnőm van, ez mellett van másik munkahelyem ami nem kevés erőmet .
A tavalyit is kihagytam.
Viszont azt sem akarom, hogy különcnek tartsanak.
2022. márc. 19. 20:31
1/10 A kérdező kommentje:
* nem kevés erőmet elvesz
2022. márc. 19. 20:33
2/10 anonim válasza:
Évente egyszer nem halsz bele ha elmész velük.
2022. márc. 19. 20:37
3/10 anonim válasza:
Menj el, nem kell lealjasodni, amikor megunod eljössz másnapi programra hivatkozva.
2022. márc. 19. 20:39
4/10 anonim válasza:
Azt csinálsz amit akarsz.
Ha nem jó neked velük, akkor nem mész.
Gaznak nem gáz.
2022. márc. 19. 20:39
5/10 anonim válasza:
Nem gáz.
2022. márc. 19. 20:51
6/10 anonim válasza:
Ezek szerint még sosem voltál. Tehát legalább egyszer szerintem menj el, lehet, hogy a részegségig ivás csak pár emberre vonatkozik.
És tényleg kihúzó, aki sosem megy el az ilyenekre. Maximum megmondod hogy csak kicsit tudsz beugrani az elejére, mert van még más programod aznapra.
2022. márc. 19. 20:54
7/10 anonim válasza:
Helyedben mennék.
Én azt szoktam, hogy nem maradok végig.
Amikor első kolléga bekerül az asztal alá elköszönök és hazajövök.
2022. márc. 19. 21:04
8/10 anonim válasza:
8 év alatt 2x voltam ilyenen. többet biztos nem megyek... és nem! Nem bírom ki évente 1x sem. Azt az időt a munkahelyem nem fizeti.. akkor nem vagyok hajlandó 1 percet sem a szabadidőmből odaadni nekik. Bezzeg ha késni merek 2 percet is akkor szóvá teszik. Ha nekem kell adni több órát, az teljesen rendben van?
2022. márc. 19. 22:57
9/10 anonim válasza:
Pacsi: nem gond, ha nem mentél.
2022. márc. 19. 23:59
10/10 anonim válasza:
Én is rühellem a munkatársak fejét nézni még munkaidőben is. De ha jót akarsz inkább menjél el az ilyenekre. Ha leépítésre kerülne sor, akkor általában először a nem szimpatikus/nem csapatjátékos embereket dobják ki előbb. Azzal, h ott vagy amikor mesélik a bugyuta dolgakat piálás közben, nagyot dobsz a népszerűségeden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!