Lehet nem akarja eladni az ingatlant? Vmiert nem örül annak ha érdeklődnek.
2023. febr. 21. 18:57
2/11 anonim válasza:
1.Az építés vezető annak nem örült, hogy az egyik embere bemutatott a járókelőnek, aki fotózni akart...
Az meg, hogy elküldött nyilván érthető, mert kultúra 0 benned!
Minek képzeled magad, hogy csak úgy bemutatsz egy idegennek??
2023. febr. 21. 19:03
3/11 anonim válasza:
Én még az ujjadat is eltörtem volna.
A dolgozo a céget is képviseli gondolom ezért nem tetszett a vezetődnek.
2023. febr. 21. 19:04
4/11 anonim válasza:
En azt hittem az epitkezést mutatta be.
(1)
2023. febr. 21. 19:06
5/11 anonim válasza:
Az egy felügyelő személy lehetett,vagy munkavédelmis
2023. febr. 21. 19:09
6/11 anonim válasza:
1. Ezt nem a te dolgod lett volna lerendezni. Ha szóltál volna a főnöknek, hogy fotóznak ő lerendezte volna. Hiszen lehet, hogy megbízásból fotózott.
2. Kultúrálódj már az isten szerelmére. Az ilyen proli viselkedés miatt nézik le a tisztességes szakembereket. Tényleg olyan nehéz lett volna megkérdezni tőle? "Elnézést Hölgyem, de megkérdezhetem miért fotózott?"
2023. febr. 21. 19:20
7/11 anonim válasza:
Mondanám, hogy nem értem a kérdésed, mert értelmes ember tudná mi ezzel a probléma. De értelmes ember nem is mutogatja a középső ujját minden járókelőnek atom primitív módon :D
2023. febr. 21. 20:13
8/11 anonim válasza:
Feltételezem, nem azért alkalmaztak az építkezésen, hogy az arra járóknak a középső ujjadat mutogasd. Az építésvezető azt látta, hogy te a munkavégzés helyett szórakozol, és ezzel ráadásul rossz színben tünteted fel az összes ott dolgozót (hiszen akinek beintettél, úgy van vele, hogy "egy ottani munkás" volt).
2023. febr. 21. 21:28
9/11 anonim válasza:
Igen sajnos az a baj, hogy az ilyen utolsó suttyó cickány prolik alapján ítélik utána meg a szakembereket meg az egész céget.
2023. febr. 22. 11:07
10/11 anonim válasza:
Nem volt jogos, - természetes gesztus nálunk, hogy mindenki a középső ujját mutogatva üdvözöl mindenkit az közterületeken, aki az útjába kerül és ismeri vagy szimpatikus neki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!