Mostanság netto mennyit fizetnek óránként építkezésen segédmunkásnak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 17:54
3/16 anonim válasza:
2# Ez viccnek tűnik!
Úgy a ez csak egy rossz poén?
4/16 anonim válasza:
Dehogy vicc.
Persze az internetes mesemondóknál a segédmunkás napi 30ezer alatt fel sem kell. De a valóság azért nem ilyen. Legtöbbje bagóért dolgozik, de ott is átbasszák őket, nincsenek rendesen bejelentve, táppénz, szabadság nincs stb...
5/16 A kérdező kommentje:
Én csupán beugrós lennék, nem állandós. Egy épületbontás törmelékét kellene betalcsikázni a konténerbe. Heti 4 napot mennék, kb 6 órában. Mivel van állandó munkahelyem. Azért érdeklődtem az órabérről, hogy nehogy átverjen vele, mivel nem vagyok jártas benne, és nincs ismerősöm sem, akitől megtudakolnám.
2022. aug. 10. 18:32
6/16 anonim válasza:
Szerinted mennyi órabért lehet kérni olyan munkáért, amit egy betanított csimpánz is megcsinálna?
7/16 anonim válasza:
Jól van na, azért a xanaxot ne felejtsd el bevenni.
8/16 anonim válasza:
Pesten 20-25e forint óránként. Ehhez az kell megbízható és szorgalmas legyél. Onnan tudom, hogy én is ezt csinálom. Aki azt mondja betanított csimpánz is megcsinálja, az mutassa is meg. Tűzőnapon kell lenni 9-10 órákat, aktív fizikai munkát kell végezni. Ásni, betonozni, cementet keverni, talicskázni, sittet pakolni...stb Kíváncsi vagyok ezt mennyi ember csinálná napi szinten és heteken át, amikor szétizzadod magad, összekoszolod a ruhádat, és baromira elfáradsz nap végén. Lehet dobálózni a dolgokkal, csak a legtöbb ember klimatizált helységben akar dolgozni, tiszta ruhában a gép előtt.
9/16 anonim válasza:
Ha egy segédmunkás órabére 20-25 ezer forint lenne, akkor mindegyik minimum lízingelt szlovák rendszámos luxus járgányokkal közlekedne, meg gucciban keverné a maltert. Ezzel szemben a valóság, hogy a brigádot hajnalban összeszedi egy ócska mikrobusz (amiben főleg nap végén jó kis ember szag lehet), első útjuk pedig nem a munkahelyre visz hanem az ahhoz legközelebbi kisboltba, ahol betankolnak kifliből, parizerből meg a legolcsóbb töményből, aztán mennek csak dolgukra. Ez van. Az 1000-1600 forint már reálisabb, szerintem kérdező e köré lődd be magadnak az órabért.
10/16 anonim válasza:
"ahol betankolnak kifliből, parizerből meg a legolcsóbb töményből"
Meg a legolcsóbb wcpapírguriga papírba töltött szivarkát kihagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!