Bunkóság? Te mit tennél a későbbiekben?
Sajnos én is gyakran tapasztalom a fiatalok részéről ezt a lesajnálást. Aztán van akivel, sikerül jó kapcsolatot kialakítani, van, akivel nem. Mivel én alapvetően kapcsolatorientált vagyok, előbb-utóbb úgy alakítom, hogy végezzek valami apró kedvességet, és akkor a legundokabb csajokat is megnyerem magamnak.
De amit veled csináltak, az tényleg bunkóság.
Vannak ilyen munkatársaim.
Egyszer volt hogy berágtam, hangosan mondtam hogy JÓÓ REEEGGGELLLLT! Talán illene visszaböfögni egy hellót vagy valami. "heheheeee bocsii naon belemerültem valamibeeee nem vettelek észre heheheeeee"
Na de ezek után én sem köszönök már nekik. Nem csak nekem nem köszönnek. Más is megjegyezte már, de mit lehet tenni. Bunkó parasztok és kész.
A köszönöm, kérem szavakat sem ismerik. Pl odajött hozzám egy pitsa és csak annyit mondott: "Nekem kell egy szék" Mondom nekem megy franciaágy. Nem értette..
Nézd őket levegőnek egyszerűen. (Nálunk is volt ilyen, tetejébe rokonságon belül).
Érted, szeretniük nyilván nem kell téged, de azért van egy alap udvariasság, ami igenis, elvárható. Bárhol, nem csak munkatársak között. Pl. bemegy egy hivatalba, egy bankba, orvosi rendelőbe, ott is köszön. Ellenszenvezzen(ek) veled nyugodtan, de az alapvető társadalmi elvárást tartsák be, a hülye anyjuk megtaníthatta volna őket rá.
Sziasztok, köszönöm szépen a válaszokat! Pont ezt gondolom én is, az, hogy köszönök valakinek, azaz észre veszem, nem nézem levegőnek, nem szimpátia kérdése, hanem az alapvető tisztelet megadásáé.
Csak azért írtam ki a kérdést, mert sokszor kaptam már meg, hogy túlérzékeny vagyok, és kíváncsi voltam, ki hogy látja.
mai fiatal r...cok
ez van, ezt kell utálni, de azért megleckéztetném őket, de lehet fölösleges lenne, mert nem tanulnának belőke, mert r...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!