Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 45 perc biciklizés után...

45 perc biciklizés után elegáns megjelenés munkahelyen? Hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék biciklivel járni a munkahelyemre, mert nagyon irodai ezért keveset mozgok. Ott azonban elvárt az igényes, szép megjelenés ingben.

Milyen tippeket ajánlanátok ahhoz, hogy ne ziláltan és büdösen kezdjem a munkát? Itt ugyebár izzadásra is gondolni kell, valamint arra, hogy a ruha szép legyen.

Nyilván nem a munkahelyi öltözékben ülnék a kerékpáron, de ha a munkahelyen ruhát is cserélek, az izzadtság talán megmarad, a ruha pedig addigra összegyűrődhet a táskában, és még az is lehet, hogy útközben esni kezd az eső és megázok.

Milyen tippeket adnátok ahhoz, hogy kellemetlen következmények nélkül járhassak biciklivel munkahelyre?

2023. febr. 18. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor esetleg menj lassan, hogy ne izzadj nagyon le, és nedves törlőkendővel töröld át magad amikor ott átöltözöl.
2023. febr. 18. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:
79%

Ez esélytelen. 45 perc mozgás után kell legalább fél óra, míg kihűlsz, utána pedig egy teljes tisztálkodás (zuhany).

Ha ez nem megoldható, akkor nem lehet javasolni a bicajozást. Esetleg odafelé valami elektromos rásagátéssel elgurulsz, de tényleg nulla mozgás és.izzadtsággal, hazafelé meg tekerhetsz már izomból.

Irodai munkához pedig nem a kerékpározás lenne a jó, hanem a tartásjavítás, ami gyúrodás edzés leginkább, váll-rotátor rész,core, gerincközeli izmok, lábnál az ülés miatt megnyúlt/összehúzódott izmok helyreállítása, stb...

2023. febr. 19. 02:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző munkahelyemre biciklivel mentem nem volt zuhanyzó jól le is izzadtam pedig lassan mentem de izzadós típus vagyok. Jó büdös is voltam egész nap. Inkább mentem villamossal :D
2023. febr. 19. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!