Mi tehetek ha nem jött meg a munkabérem, de kell az állás és feljelentés felmondás szóba se jöhet? Akkor mit tehetek semmit?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 18:56
2/12 anonim válasza:
Nem kell közölni a főnökkel, hogy feljelented.
4/12 anonim válasza:
Kell az állás? És ha jövő hónapban sem utalnak.....????
5/12 anonim válasza:
Talán elsőkörben jelezni a főnöknek. Lehet csak elírták a számlaszámot vagy valami mást elcsesztek az utalásnál. Ügyfélkaput csekkoltad?
8/12 anonim válasza:
Bemész, de nem csinálsz semmit, amíg nincs fizu.
9/12 anonim válasza:
Érdeklődd meg, miért nem fizetett, ha nincs meg a pénz másnapra, többet ne menj be. Bár ha neked csak munka kell, fizetés nem, akkor nyugodtan menjél csak.
10/12 anonim válasza:
Sose értettem az ilyen jellegű kérdéseket! Habár nem voltam még ilyen helyzetben sosem! A helyedben azzal kezdeném hogy ügyfélkapun megnézném hogy egyáltalán bevagyok e jelentve habár minden munkahelynél igy szoktam kezdeni. Másodszor ha nem fizetnek akkor mit akarsz csinálni ha nem felmondani? Mi a garancia hogy jövőhónapban kifog fizetni amire te már 2 hónapot ledolgoztál? Ha ilyen történne velem egyből számonkérném a munkáltatómat és ha hitegetne hogy majd ekkor majd akkor egyből fel is állnék! Ilyen nincs ebből élek, pénz nélkül nemtudok létezni! Határozottnak kell lenni különben eltaposnak! Kérdezd meg mi az oka hogy nem kaptál munkabért és szólitsd fel a munkáltatót hogy utalja el 1 napon belül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!