Mi értelme annak, hogy munkahelyen kitúrjak a legvisszahúzódóbb kollégát?
Irodai munka. Több ilyen esetet láttam. Csak értem, mert ha valaki veszélyt jelent valakinek a poziciójára, akkor munkahelyi politika miatt érthető, hogy ki akarják fúrni. De egy introvertáltat miért?
Irodai és közszférában láttam több ilyet.
Alapból: mert a magyarok csak ilyenek tudnak lenni.
Xar nekik, ha valaki: jól dolgozik csendes; okos, vagy csak átlagos, mert félnek valójában, hogy esetleg spicli az illető a főnök felé. Vagy kitalálnak vele kapcsolatban egy teóriát, és máris van kit utálni. A csendesek nem szólnak vissza, nem egy harcosabb stílusúak, tehát velük "ki lehet szúrni".
13# ez érthető, de az ember már nem ösztönlény :( nem így kellene viselkedni a másikkal.
Illetve aki lázad, órák hosszáig tartó cigi\kávészüneteket tart, pont hogy az hátráltatja a csoportot. akkor miért nem ő van kiközösítve? Miért ő közösíti ki azt, aki nagyobb teljesítménybért kap azért, mert jobb és több munkát is el tud végezni? Mindenki előtt ott a lehetőség, de száműzni könnyebb és még csak ész sem kell hozzá, csak állatias viselkedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!