Más is érzi úgy, hogy az irodai munka totál lelketlen?
Én ugyan csak 4 éve dolgozom irodában, de kezdem úgy érezni egy ideje ahogy te.
Én ráadásul egyedül vagyok itt. Észrevettem hogy nagyon magamnakvaló lettem. A munka is monoton. Én is másra vágyom, de nem mertem eddig váltani.
N
Változó, én pl az irodait preferálom.
Középsuliba, még továbbtanulás előtt, és amíg rá nem jöttem mit akarok, diákként is dolgoztam gyárakban, na az szerintem sokkal lelketlenebb.
Én szeretem a szellemi munkát, hogy szellemileg vagy digitális megoldásokhoz alkotok valamit, hogy gondolkodnom kell. Vannak bizonyos területek, amit szeretek, e a kicsit technikaibb jellegű.
Amit a jelenlegi helyemen nem szeretek, azok az emberek, akik más részekhez tartoznak és együtt kell dolgoznom, sokakkal. Irtó fárasztó mások nyivákolását hallgatni egy közös projekt kapcsán (főleg mikor te a szíved-lelked beleadod és nem 100 hanem 110%-ot teszel bele, és segíted őket, de az sem elég, mindig van vmi.. hát én is tudnék nyàvogni, nekem is rohadt nehéz a helyzetem, azt persze már nem látják..)
A jövőben majd olyan helyet keresek, ahol nem ez a fajta működés lesz, ahogy az előzőemen, azt pl imádtam!
Valakivel jó együtt dolgozni, az emberek általában szeretnek is, de van aki látszik h rhadtul nem működik együtt, vagy csak az a fontos, amit ő kér, visszafelé már nem. Na ezért megyek majd vissza hasonló mederbe, mint az előző cégemnél voltam; minimális interakcioval a hlyekkel…
El kell menni valami összeszerelőüzembe folyamatos 12 órás munkarendbe. Zúg, csörög, csattog a gép, meleg és büdös van, le sem ülhetsz, jön a darab, WC-re akkor jutsz ki, ha valaki beáll helyetted, közben ordibál a bunkó kisfőnök, darabszám-darabszám-darabszám, a kollégáidnak több füle van, mint foga, 1-2 hét után már azt sem tudod, milyen nap és napszak van és ha nincs szerencséd, műszak végére Kolompárék felfeszítik az öltözőszekrényedet és kirámolnak belőle mindent.
1-2 hónap után kézzel-lábbal fogsz rohanni vissza az irodába és soha az életben nem jut majd eszedbe, hogy lelketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!