Órànként ki kell járnom pisilni munkahelyen ,szerintetek ez gáz? Általában nem nézik jó szemmel.
Mas munkahelyen mi a tapasztalat?
Ha nem iszom akkor rosszul leszek...de ha iszom kortyokat is pisilnem kell...mindig is ilyen voltam.:(
N

Nekem is sűrűn kell, mert kicsi vagyok, de napi 3-4 litertet simán megiszok, kávézok is napi kétszer (az ugye felerősíti a vizelési igert). Észre se veszem, hogy ennyi folyadékot fogyasztok, csak van egy ilyem szokásom, hogy minden után iszom egy pohár vizet, nem csak evés után, ha kávét, teát, gyümölcslevet (vagy bármit, aminek íze van) iszom, mindig muszáj utána vizet innom, mert kellemetlen lesz a szájízem, ha nem teszem, és az zavar.
Igazából már nem érdekel, ha szólnak emiatt, csak odalököm, hogy "Hát én sokat iszom, ez van". Most nehogy már másfélóránként egy 2-3 perces pisiszünet miatt kellejen szabatkoznom, mikor a dohányosok meg 15-20 perces szüneteken vannak kint.

Imádom az ilyet, mint a 6-os. 🤦😒
Évek óta minimum 2 liter vizet iszok napi szinten, de inkább többet, makk egészséges vagyok, de ez van, ha iszom, és csak vizet iszom (nem kavézom, teát ritkán iszom, mert számomra vízhajtó), reggel meg frissen facsart gyümölcslevet, óránként egyszer el kell mennem pisilni. És hiába pampogtok itt, úgy tűnik, más is ilyen, most mindenkire azt fogod rávetíteni, hogy kezdő cukorbeteg? 😅🤦
Ha valahova megyek, kevesebbet iszom, úgy nem kell olyan gyakran mennem pisilni.
Komolyan, te ebből máris betegségre gyanakszol? Nem vagy te hipohonder véletlenül?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!