Milyen gyorsétteremben dolgozni?
McDonald's, Burger King, KFC.
Milyen ilyen helyeken dolgozni?
Utolsó, próbáld ki. Ha nagyon vész, diákmunka esetén konkrétan másnap nem mész be, vagy ha korrekt vagy, akkor szólsz, hogy a beosztásban szereplő napokat még vállalod, de amúgy agyő. Mondom, én találtam benne szórakoztató részeket, pedig én teles állásban csináltam kettő hosszú éven keresztül. Majd kiderül, veszíteni valód nincs, tapasztalattal és a fizetéseddel mindenképp gazdagabb leszel, akkor is, ha két hét után otthagyod.
U.i.: az égési sérüléses részekre reagálva, én ott dolgozásom során tele voltam vele, nem volt egyik se vészes, csak kapkodtam, és elég érzékeny a bőröm ahhoz, hogy ha hozzáér valami forró cucc, akkor az felhólyagosodik/bevarasodik, majd jön az 1-2 hónapon át tartó lila fázis, majd a 8-10 hónapon át tartó fehér fázis. Nyáron sokat napoztam, lebarnulás után eltűntek a sérüléseim (a nem munkában szerzett vágott-szúrt hegek és a horzsolt sebek maradványai is), és miután visszafehéredett a bőröm, akkor veszem csak észre, hogy volt ott valami, ha nagyon erősen keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!