Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen gyorsétteremben dolgozni?

Milyen gyorsétteremben dolgozni?

Figyelt kérdés

McDonald's, Burger King, KFC.

Milyen ilyen helyeken dolgozni?

2023. febr. 11. 18:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nyári diákmunkára sem éri meg, vagy azért ennyire nem vész?
2023. márc. 4. 21:00
 22/23 anonim ***** válasza:

Utolsó, próbáld ki. Ha nagyon vész, diákmunka esetén konkrétan másnap nem mész be, vagy ha korrekt vagy, akkor szólsz, hogy a beosztásban szereplő napokat még vállalod, de amúgy agyő. Mondom, én találtam benne szórakoztató részeket, pedig én teles állásban csináltam kettő hosszú éven keresztül. Majd kiderül, veszíteni valód nincs, tapasztalattal és a fizetéseddel mindenképp gazdagabb leszel, akkor is, ha két hét után otthagyod.

U.i.: az égési sérüléses részekre reagálva, én ott dolgozásom során tele voltam vele, nem volt egyik se vészes, csak kapkodtam, és elég érzékeny a bőröm ahhoz, hogy ha hozzáér valami forró cucc, akkor az felhólyagosodik/bevarasodik, majd jön az 1-2 hónapon át tartó lila fázis, majd a 8-10 hónapon át tartó fehér fázis. Nyáron sokat napoztam, lebarnulás után eltűntek a sérüléseim (a nem munkában szerzett vágott-szúrt hegek és a horzsolt sebek maradványai is), és miután visszafehéredett a bőröm, akkor veszem csak észre, hogy volt ott valami, ha nagyon erősen keresem.

2023. márc. 4. 21:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Köszi szépen! :)
2023. márc. 4. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!