Hány évesen lett olyan főnökötök, akik azért utált, mert levegőt vettetek? Milyen pozícióban?

Gimiben még megúsztam, engem nem pécézett ki egyik undok tanár sem de utána gyakorlaton lett az első ilyen szipirtyó mentorom. Na ott ment a "bazdmeg kislányom", ez volt a szint.
Végül huszonévesen évesen kerültem egy pszichoptata szárnyai alá, minden fiatal nőt kikészített a környezetében.

Nem korfüggő.
Volt jó pár ganè főnököm!
Ennek köszönhető az hogy inkább olyan szakmát választottam hogy a magam főnöke lehessek.
-Volt olyan főnököm aki fel akarta szedni a barátnőm ès engem el akart távolítani.
-Volt olyan aki mindenáron ki akart rugatni csak mert megteheti.
-Volt olyan aki nem fizette ki a munkám.
Annyit tanultam ebből ,hogy ha hatalmat adunk egy embernek ,kiderül milyen is valójában!
Mondjuk a nagyja már becsődölt.

22 éves voltam. Már az első pillanatban úgy nézett rám mint aki szívesen megölne. Csendes voltam végeztem a munkámat, nem értettem, mi baja van. 8-kor kezdődött a munka és én 8-ra mentem be akkor szóltak hogy 45-re vagy max 50-re érjek be. Ezt tartottam is de egyszer sajnos "elkéstem" bár ezt én nem nevezném késésnek de 8-ra értem be akkor behívatott és kiabálva mondta ha én még egyszer elkések kirúg.
Na hát a legnagyobb baj az volt hogy nem jelentettek be. Első munkahelyem volt, nem volt ebben tapasztalatom. Már két hónapja jártam interjúkra mire ide felvettek és már nagyon dolgozni akartam főleg hogy az akkori párom már régóta dolgozott és fel akartam hozzá zárkózni. Úgyhogy elvállaltam ezt a munkát annak ellenére is hogy mondták hogy minimálbérre fognak bejelenteni, mellette meg kapom borítékban a pénzt. Szerződés aláírás nem történt. Egy csaj előttem jött pár héttel és mondta nekem hogy még mindig nem jelentették be, csak kp-ban kapta meg a havi fizuját. Na itt nekem már beindult a vészjelző. Megnéztem hogy kapok e tb-t kiderült hogy nem. Úgyhogy olyan kétszer háromszor megkérdeztem hogy figyu amúgy szerződést aláírhatok valamikor? Ja persze majd majd majd igen... De szabin van az xy úgyhogy nem most de majd igen... Na aztán úgy voltam vele felmondok. Próbaidő alatt voltam. Bementem a nőhöz mondom szeretnék kilépni ő meg nagy boldogan mondta: JÓ! (Mintha várta is volna). Annyit mondtam hogy akkor légyszi hívjatok fel ha jöjjek be a szerződést aláírni meg a fizumért. Erre elkezd velem kuurva hangosan üvöltözni hogy én mit képzelek miért kérdezem meg minden nap (max 3x összesen) hogy mikor jelentenek be mi van engem ennyiszer átvertek? Na de mindegy fiatal vagyok sokszor megszívom még az életben. Volt valami hibám előző nap és úgy volt hogy aznap kijavítom hát ennyit se csináltam csak fogtam a cuccomat senkitől nem köszöntem el csak leléptem. Majd egy másik ilyen nagyobb beosztású nőnek írtam pár hét múlva hogy fizessenek már ki. Felhívott hogy menjek be. Akkor rám nézett az a f.aszfej nő megvetően és gyorsan elment a helyről nehogy egy levegőt szívjunk 5 percig. A pénzt rendesen megkaptam egyébként.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!