Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hány évesen lett olyan főnököt...

Hány évesen lett olyan főnökötök, akik azért utált, mert levegőt vettetek? Milyen pozícióban?

Figyelt kérdés
19 évesen ruhaboltban voltam diák egy hónapig. Mindenkinek hangosan köszönt rám csak fintorgott. Ha kérdeztem valamit, kigúnyolta a beszédemet. Ha beszélgettek és csatlakoztam (nem meeting volt) azt mondta, hogy engem senki sem kérdezett.
2023. febr. 11. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gimiben még megúsztam, engem nem pécézett ki egyik undok tanár sem de utána gyakorlaton lett az első ilyen szipirtyó mentorom. Na ott ment a "bazdmeg kislányom", ez volt a szint.

Végül huszonévesen évesen kerültem egy pszichoptata szárnyai alá, minden fiatal nőt kikészített a környezetében.

2023. febr. 11. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
18 voltam, és egy kib...szott szipirtyó volt egy akkori nagyvállalatnál, számviteli osztály. 4 évig bírtam, aztán eljöttem, még neki állt feljebb. (Szerencsére már megpusztult).
2023. febr. 11. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
1 napot voltam egy helyen, ahol nagyon monoton munkát kellett végezni egy koszos raktárépületben, amit alif találtam meg. Akkora zaj volt, hogy nem hallottam a mellettem állók szavát sem. Amúgy sem vagyok egy bőbeszédű típus, szóval csak végeztem a munkámat. A munkaidő végén elköszöntem, de nem jelezte, hogy másnap ne menjek, elvileg több hétre szerződtem a munkára. Erre másnap mondta a főnök, hogy nem érti miért mentem, mert a kolléganője mondani akarta, hogy ne menjek, csak én eltűntem. Egyrészt tőle el is köszöntem és egy szóval sem jelezte ezt. Kifogásolta, hogy az egész napos nagyon monoton munka során hibáztam párszor (pedig nagyon igyekeztem precíz és gyors lenni) , meg hogy nem beszélgettem a munkatársakkal. Gondolom ha beszéltem volna, az lett volna a baja, hogy beszélek munka helyett. Szörnyű volt, meg egész nap állni kellett néhány négyzetméteren lépkedni, nagyon fárasztó volt. 5 perc múlva már csengett a telefonom és kaptam sokkal jobb munkát, szóval nem bánom. Csak az zavart egy kicsit, hogy nem szóltak és ezért elmentem a város másik végébe abba a szr raktárba. Gondolom azóta is keresi a megfelelő munkaerőt a főnök, aki amúgy egy alpári mocskos szájú, egoista alak volt. Jobban jártam, hogy nem kellett többet mennem oda, csak a pénz motivált, semmi más.
2023. febr. 11. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem korfüggő.

Volt jó pár ganè főnököm!

Ennek köszönhető az hogy inkább olyan szakmát választottam hogy a magam főnöke lehessek.

-Volt olyan főnököm aki fel akarta szedni a barátnőm ès engem el akart távolítani.

-Volt olyan aki mindenáron ki akart rugatni csak mert megteheti.

-Volt olyan aki nem fizette ki a munkám.

Annyit tanultam ebből ,hogy ha hatalmat adunk egy embernek ,kiderül milyen is valójában!

Mondjuk a nagyja már becsődölt.

2023. febr. 12. 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

22 éves voltam. Már az első pillanatban úgy nézett rám mint aki szívesen megölne. Csendes voltam végeztem a munkámat, nem értettem, mi baja van. 8-kor kezdődött a munka és én 8-ra mentem be akkor szóltak hogy 45-re vagy max 50-re érjek be. Ezt tartottam is de egyszer sajnos "elkéstem" bár ezt én nem nevezném késésnek de 8-ra értem be akkor behívatott és kiabálva mondta ha én még egyszer elkések kirúg.

Na hát a legnagyobb baj az volt hogy nem jelentettek be. Első munkahelyem volt, nem volt ebben tapasztalatom. Már két hónapja jártam interjúkra mire ide felvettek és már nagyon dolgozni akartam főleg hogy az akkori párom már régóta dolgozott és fel akartam hozzá zárkózni. Úgyhogy elvállaltam ezt a munkát annak ellenére is hogy mondták hogy minimálbérre fognak bejelenteni, mellette meg kapom borítékban a pénzt. Szerződés aláírás nem történt. Egy csaj előttem jött pár héttel és mondta nekem hogy még mindig nem jelentették be, csak kp-ban kapta meg a havi fizuját. Na itt nekem már beindult a vészjelző. Megnéztem hogy kapok e tb-t kiderült hogy nem. Úgyhogy olyan kétszer háromszor megkérdeztem hogy figyu amúgy szerződést aláírhatok valamikor? Ja persze majd majd majd igen... De szabin van az xy úgyhogy nem most de majd igen... Na aztán úgy voltam vele felmondok. Próbaidő alatt voltam. Bementem a nőhöz mondom szeretnék kilépni ő meg nagy boldogan mondta: JÓ! (Mintha várta is volna). Annyit mondtam hogy akkor légyszi hívjatok fel ha jöjjek be a szerződést aláírni meg a fizumért. Erre elkezd velem kuurva hangosan üvöltözni hogy én mit képzelek miért kérdezem meg minden nap (max 3x összesen) hogy mikor jelentenek be mi van engem ennyiszer átvertek? Na de mindegy fiatal vagyok sokszor megszívom még az életben. Volt valami hibám előző nap és úgy volt hogy aznap kijavítom hát ennyit se csináltam csak fogtam a cuccomat senkitől nem köszöntem el csak leléptem. Majd egy másik ilyen nagyobb beosztású nőnek írtam pár hét múlva hogy fizessenek már ki. Felhívott hogy menjek be. Akkor rám nézett az a f.aszfej nő megvetően és gyorsan elment a helyről nehogy egy levegőt szívjunk 5 percig. A pénzt rendesen megkaptam egyébként.

2023. febr. 20. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
22 évesen életem első munkahelye a budapesti Flextronix volt. Ez egy gyár-szervíz, vagy nem is tudom minek nevezzem. Rengeteg főnök volt, egytől egyik mind szociopata, agresszív kretén seggfej. Az ordítás, megalázás alap hang volt, néhány esetben tettlegességig mentek velünk szemben, némelyiket ezért kitiltották a termelési területről, de ugyanúgy magas pozícióban maradtak, vagy áthelyezték más részlegre, ahol folytatták ugyanezt a stílust.
2023. febr. 21. 10:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Gyárrészlegen voltál vagy irodán?
2023. febr. 21. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyárrészlegen, persze
2023. febr. 21. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!