Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért viselkedik így egy...

Miért viselkedik így egy munkahely azzal aki felmond?

Figyelt kérdés
Egy hivatalban dolgoztam és egy hete felmondtam, a főnököm hihetetlen módon kikelt magából, fenyegetőzött, hogy ilyen jó munkahelyet nem fogok találni és soha többé ide nem jöhetek vissza és hogy mit képzelek magamról. Az egy dolog hogy a főnököm így bánt velem, de azóta a kollégáim köszönni se köszönnek nekem...
2023. febr. 11. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

A fônököd lehet azèrt viselkedik igy mert sajnàlja hogy elmèsz

Ugye uj munkàst talàlni beleszokjon stb idô

(Sarokbaszorított kutyànak èrzi magát) szerintem

A kollègàk meg

Vagy irigykednek

Vagy a fônök kitudja miket mondott ròlad esetleg ôket fogja terhelni s te munkáddal..

Sz@rd le

Nàlam is így volt konyhàn

Szezon közepe volt mikor kiderült hogy szinte semmi papír (szerzôdès bejelentès)nem stimmel ès talàltam màsik munkahelyet ahol jobban meg is fizetnek ràadàsul

Mikor mondtam a fônix nek hogy holnaptol itt se vagyok

Hasonlòkèpp hisztizett

Hogy jobbat nemtalàlok

Nem csinàlhatom ezt lekell dolgozzam a felmondàsit

3ember munkàjàt csinàltam..joval kevesebbèrt mint kelletvolna

Aztàn mondtam hogy

Talàltam màst ahol jobban fizet

Ès hogy ugye rendesen be vagyok jelentve ès nemakrhatja hogy feljelentsem mert nemszívesen tennèn

Elment. Aztàn este jött hogy hàt reggel munka elôtt kàvèzzunk meg beszèlgessünk,de èn aznap èjjel összepakoltam magam ès lelèptem hàla istennek

Most rendesen megfizetnek a munkàmèrt

2023. febr. 11. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
A "Dolgok amik soha meg nem történtek..." mai epizódjában:
2023. febr. 11. 14:36
 3/8 A kérdező kommentje:
2. Trollokat nem kérek....
2023. febr. 11. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

A “hitetlenkedô fotelharcosok” mai rèsze

Mert ugye külföldön plàne hazànkfiai nem is azt nèzik kit huzzanak le olyan szinten ahogy csak lehet?

Kèrlek neakarj gyözködni..menj ès megtapasztalod

Vagy a 3 ember munkàja?

Grillen dolgoztam ès azmellet

Elôkèszítettem minden hùst mindenhovà

A salàtàkat

Ès pitèket tortàkat sütöttem díszítettem

Ès retekböl faragott dekoràciòkat gyàrtottam

Ezek aztàn tènyleg lehetetlen dolgok kedves gyàrirobot baràtom

Ès az hogy 1900€kaptam mindezèrt

7-23ig 2h szünetben

Az meg plàne kevès mindehhez

2023. febr. 11. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Tipikusan a toxikus, inkompetens főnökök szokták így lereagálni ezt. Manipulálni próbál, hátha rád ijeszt és visszakönyörgöd magad. A mélyben az van, hogy zavarja, hogy elveszít egy minimum okés-normális munkaerőt. Hiszen ha nem lenne kár érted, nem húzná fel magát.

Én több ilyet is túléltem már, és nem egyszer láttam hasonló viselkedést főnöktől. Ahol most vagyok is van olyan részlegvezető, aki azokkal, akik beadták a felmondást, elkezd sunyiskodva szívózni: a háta mögött mondja mindenki másnak, hogy húúú milyen munkákat varr majd a nyakába, meg fog szakadni, amúgy is menjen a sunyiba amiért felmondott, stb. Ezzel olyan jól bravúrozott ez a részlegvezető, hogy a felmondott alkalmazott inkább kiiratta magát táppénzre (ezt általában nem tartom jó megoldásnak, de itt megértettem), úgyhogy a főnök a hisztis szekírozásával csak azt érte el, hogy az a sok meló mind a többiek nyakába szakadt.

2023. febr. 11. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Egyik régi munkahelyemen én is kaptam ilyen megjegyzéseket és amikor már nem mentem be mert már lejárt a felmondási idő meg már az új helyemen voltam egyből jött a telefon hogy mi lenne ha visszamennék hozzájuk és megadják azt a fizetést amit az új helyemen kapok. Egyből mondtam hogy "nem" és el is mondtam hogy a viselkedése miatt amit elkövetett az utolsó 3 hétben azért nem vagyok hajlandó visszamenni.
2023. febr. 11. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Gondolom te is 3 ember helyett dolgoztál, most fel van bszódva, mert most nekik marad a több munka. Nyugi majd pár hét múlva érdeklődni fog, hogy milyen az új meló, mert azóta se talált olyan marhát, aki kompetens is és még 3 ember munkáját is elvégzi. Én is dolgoztam így csak én leüvöltöttem a főnök fejét mindenki előtt, már felmondtam, mindegy alapon. És még így is felhívott 1 hónap után, hogy menjek vissza.
2023. febr. 11. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég sajnálatos, hogy a XXI. század Magyarországa még mindig tele van ilyen toxikus munkahelyekkel. A főnökök valamiért azt hiszik, hogy az alkalmazottak örök hűséget fogadnak nekik, amikor odamennek dolgozni. A munkatársak pedig irigyek és/vagy frusztráltak ilyenkor.
2023. febr. 12. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!