Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi idő után léptettek elő...

Mennyi idő után léptettek elő először a munkahelyeden?

Figyelt kérdés

2023. febr. 8. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Legmagasabb pozícióba érkeztem. Innen maximum tulajdonos lehetek már csak.
2023. febr. 8. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten ilyen nem volt: egyszer átírták egy év után a pozíciómat (odaírtak egy seniort elé, plusz harmadával emelték a fizetésem), mert utána teljesen más pozícióba kerültem, ahol azért értelmesebb munkát csináltak (és persze többet is kerestem), de hagyományos értelemben vett előléptetésnek nem nevezhető.
2023. febr. 8. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Pozíció ugyanaz, lévén felettem már csak egy igazgató és egy cégvezető van. Max ha elmennek, akkor léphetek feljebb.

Fizetésben viszont évente emelnek, de nem csak a kötelező minimummal.

2023. febr. 8. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbaidő után rám bíztak egy 5 fős csapatot, hogy legyek a felettesük.
2023. febr. 8. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Asztalos vagyok, egy 30 embert foglalkoztató vállalkozásnál, mi egyelőek vagyunk, nincs hova előléptetni... na jó van egy kivétel a cigány Joci, ő csak segéd.
2023. febr. 8. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

17 évesen már szenyor Java webfejlesztő purchasing advertising SLQ manager voltam piacvezető multi cégnél.

Lacika, erősáramú mérnök szuperfejlesztő csodazseni

2023. febr. 9. 08:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fel ev kb
2023. febr. 9. 11:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Az első kokolyabb munkahelyemen három hónap után nevezett ki vezetőnek a cég tulajdonosa.

Azóta viszont más munkahelyeken soha nem kaptam még előléptetést. Magasabb fizetséget kapok a munkámért, mint a többi dolgozó (mert jóval több hasznot is termelek) de pénzbeli dolgokon kívül nem kapok más elismerést ezért, az utóbbi években ez kikerült a "divatból". Újabban a jobb pozíciókra hónapokkal előre megvan már a kiszemelt csókos :)

2023. febr. 9. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Nálunk is úgy van, hogy csak a cimbora / csókos / bólogató jános kap előleptetést.
2023. febr. 13. 01:09
 10/10 anonim válasza:
100%
Még soha. 18 éve vagyok itt de nem vagyok se rokon se haver nem szopom senki bránerét így alkalmatlan vagyok...
2023. febr. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!