Be kell jelenteni?
megigényeltem az 1 évre szóló ingyenes eü támogatást a kormányhivatalban.
Ezt még tavaly októberben vagy novemberben.
Mai 2 napja szerződést kötöttem egy céggel (be vagyok jelentve). Így nekem van-e valamilyen jelenteni való kötelezettségem a nav vagy kormányablak vagy bármi felé, vagy mivel be vagyok jelentve van munkaviszonyom az ingyenes eü támogatás automatikusan megszűnik?
Kaptál mellé állaskeresési támogatást?
Anno én mindkettőt igényeltem,amikor sikerült elhelyezkednem, akkor kormányablakban és munkaügyiben is leadtam a papírokat. Nekem így volt a biztos.
Hát úgymond egymás után.
Kértem álláskeresési járadékot 3 hónapra. Majd amikor ez letelt utána igényeltem meg az ingyenes eü támogatást és nem egyszerre futott a kettő.
A munkaügyre nem is vagyok regisztrálva tavaly nem tudom mióta, letelt az álláskeresési járadék, továbbá letelt ezzel együtt az ellátás (asszem a kettő együtt van) majd kijelentkeztem és kicsivel utána a kormányablakban igényeltem az eü támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!