Vannak itt olyanok, akik nettó 300 ezret keresnek? Hogy jöttök ki a pénzetekből? Tudtok félrerakni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 20:27
21/34 anonim válasza:
#19 Ehez kelleni fog egy személyes tali,helyileg hol akarsz találkozni?
23/34 anonim válasza:
Nettó 300= bruttó 450, azért az már jó pénz...
24/34 anonim válasza:
Mire?
Ember... 200 ezer a rezsim.
25/34 anonim válasza:
"Nettó 300= bruttó 450, azért az már jó pénz..."
Ez most valami önámítás, hogy nem 300 hanem 450 bruttó? :D
26/34 anonim válasza:
Nekem mondjuk átlag 40 a rezsi, 55 a hitel, és olyan 150 biztosan elmegy havonta amikor egy szaros bevásárlás nem áll meg 5 ezerben.
Összességében olyan 250-ből élek meg, akkor vagyok nullán. Ha kellene fizessem a kocsi költségeit, benzint, egyebeket akkor a 300 is bőven kevés lenne.
27/34 anonim válasza:
270et kerestem legutóbb, abból kapásból 30 el is ment az utazásra. Kifizetem a telefonszámlát, a hitel törlesztőrészleteket, kondibérletet, a kajám egy hónapra kb 100ezer, azt kb már el is fogyott. Most még jogsizok is. Ráadásul rezsit nem fizetek, és még moziba meg sehova se mentem hanem csak otthon ültem. Kevés a 300ezer sajnos.
28/34 anonim válasza:
Tescoban dolgoztam pékként, 280 ezret kaptam szja mentességgel. Fel is mondtam még próbaidőben, gyötrelmes állapotok voltak ott, minden nap gyomoridegem volt. Egyébként lófütyi lett volna a fizetésem most, hogy vonnák az szjat.
29/34 anonim válasza:
350+juttatás. Felesègem 300. Másodállás 250 de az 1 èvben 6 hónapig van. Igen, tudunk fèlretrnn kb 150/hó+másodállás.
30/34 anonim válasza:
150-200 körül kijövök egy hónapban, kb a neten kívül semmire nem költök +-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!