Vannak itt olyanok, akik nettó 300 ezret keresnek? Hogy jöttök ki a pénzetekből? Tudtok félrerakni?
" tudok venni drága ruhákat, el tudok menni síelni, vannak hobbijaim meg minden, de félretenni nem nagyon marad."
Ha elcseszed a pénzt drága ruhákra meg síelésre, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudsz félretenni.
#13 persze félre is tehetném azt a pénzt, de nyaralásra, élményekre, síelésre sosem sajnáltam a pénzt. Azt sajnálnám, ha ezeket kihagynám. Ugyanígy ruhákat is ritkán veszek, de akkor nem sajnálom a jó minőségre, sokkal tartósabbak, mint a stradis meg tally weijles szarok, amik pár hordás után szétfoszlanak és lehet újat venni. Nem éri meg jobban.
És igaz nekem nem kell annyira félretenni, mert házam meg autóm is van, de ha nem lennének és úgy keresnék 300-at…hát akkor már inkább elmentem volna prostinak, akarom mondani, tanulnék valami jobban fizető szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!