Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fèrfi kollègàmnak mi ez a...

Fèrfi kollègàmnak mi ez a jàtszmàzàsa?

Figyelt kérdés
Egy pici vita alakult ki köztünk, amiben ő volt a hibàs; majd kiderült hogy túl gondolta az egèszet. Bolhàból elefàntot csinàlt. Èn meg kicsit rà besèrtődtem. Utàna nem jött bocsànatot kèrni de jött a vicceskeďèse; vicces beszólógatàsa; nem reagàltam rà. Màsik nap megkèrdezte komolyan hogy szóba se àllok vele. Èn meg erre: de mondjad mit szeretnèl szoba allok veled mèg,ès ott hagytam.Kerültem, ès most nèzett, ès màsok előtt nevetve mondja a nevem es azt is hogy ez a leànyzo nem àll velem szóba. Nevetősen mondta. Nem èrtem mièrt nem lehet bocsit kèrnie tőlem. Mièrt utalgat rà es miert jatszmazik velem, lelki ismerer furdalàsa van. Mit kène csinàlnom
2023. febr. 6. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Biztos kollégát akartál írni? Véletlenül nem ovis társról van szó?
2023. febr. 6. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A leírtakból úgy érzem, inkább te játszmázol vele.

Máskor, ha azt mondod neki, szóba állsz vele, akkor tényleg hallgasd meg, ne hagyd ott.

2023. febr. 6. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt te játszmázol. Vagyis próbálsz, csak nem nagyon sikerül.
2023. febr. 7. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is te játszmázol, de azt viszont nem értem, hogy miért beszél erről másoknak a kolléga.
2023. febr. 7. 00:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami 8 altalanoshoz kotott melo lehet, ott ez a szinvonal
2023. febr. 7. 04:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Te ovis vagy? Mert úgy viselkedsz, azért nevet ő is ki. Ez a sértődött királykisasszony stílus elég szánalmas.
2023. febr. 7. 07:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert te is játszmázol
2023. febr. 7. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!