Akkor most hogyisvan ez?
Üdv 3hònapja dolgozok egy burgerking ben….(àtmeneti)
Amikor odakerültem a szerzôdès szerint ugye 1ètkezès jàr..”jàr”
Viszont a mult hònapban a fizetèsipapíron levonàsra került
Senki nem èrtesített erröl
Ès semiluen formàban nem èrtesítettek senkit erröl…
Ez így rendjènvan..?
Hàt ezt kèrdem magamtol 3hònapja
Igazàbol a terv a tèl vège..
Az elôzô munkahelyem relativ egèsz
Jòvolt
2800volt a fizu
Lakàs a szàllodàban
Fogyasztàs mindenbôl is korlàtlan
Csak kiderült menetközben hogy fèlmunkaidôre vagyok bejelentve
A tulaj nemakart rendesen bejelenteni
A szezonnak vègelett ès otthagytam de munkàbakellett àlnom sos így maradt ez a nyomorult hely…mindig bosszankodok mikor “konyhànak”hívjàk a tosztert meg azt a nyomorult sütôt ès a fritôzt…meg “ètteremnek”
Ok valahol az de nefelejtsük màr hozzàtenni hogy GYORS ètterem…sokat vàltoztat azèrt az elkèpzelèsen :D
Na ès bíztam hogy a tèl elmegy addig kibirom ès talàlok egy komolyabb kertèszetet vagy ha nem akkor konyha is megteszi
Most vàrom a fejlemènyt de azis egy közèpkategòriàs idôssekothona meg elvonò meg nemis tudom mi egyben ès oda a konyhàra a fizu sokkaljobb ugye mint a burgerking..-.-
A munkaidôm sokkal…fixebb? Mint a burgerking
A beosztàs egèsz hònapra megkapom ès ùgy is van
Ès nemmellesleg a teraszomrol làtom is a kòceràjt
Gyalog kb 3-4perc…
Ès ha minden sinenlesz jöv hò 1.töl kezdek ott
Kb 100-130szemèly+a szemèlyzet
Hihetetlenül vàrom hogy felmondjak ^^
Eddig 3munkahelyem volt
Mindet fàjòszivvel hagytam magammögött de eeezt huhhh
Talàn csak az ellensègenek kívánnàm
Mint egy gyàr….-.-
Én innentől vinném a saját, otthon készített, olcsó kajáim, és dugják fel maguknak a burgereiket, meg a levonásaikat.
Egy magyarországi gyorsétteremben ugyanez volt a policy pár hónapon át, a munkatársaim csorgatták a nyálukat a házi kosztomra, én meg rötyögtem, hogy tólem aztán semmit nem vonnak le, otthonról hozok kaját, és csak csapvizet vagyok hajlandó inni. Ha ők sóher szarrágó módon viselkednek, akkor én is.
Igen ènis ùgyvagyok
Csak nem mindig tudok kèszíteni kajàt nincs rà idôm
Pl èjjel fèl 12körül èrek haza màsnap meg reggel 7töl vagy 10töl dolgozom akkor nemtudok alkotni…
Amikor viszont igen detto ugyanez a helyzet
Ki nèzik a szàmbol a falatot…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!