Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rossmannba vagy bármely...

Rossmannba vagy bármely drogériába felvesznek úgy, hogy az arcom erősen bőrhibás és topmodell alkat sem vagyok? 21/l

Figyelt kérdés

Eddig akárhányszor voltam Dm-ben vagy Rossmannban, kivétel nélkül átlagos-jó alakú fiatal huszon-harmincas éveikben járó nőket láttam szép arcbőrrel, körmökkel.

Én már 7-8 éves korom óta szívok a bőrömmel, próbáltam rá mindent, bőrgyógyásznál is voltam, nem is egynél, ingyenesnél és fizetősnél is, de semmi. Amióta kötelezővé tették a maszkot, hordom, és azóta, hogy nem kötelező, nem hagytam el, mert baromi jó érzés, hogy nem kell ezt mutogatnom. Egyébként szép, bizalomgerjesztő babaarcom van, vagy lenne. Az életemben sok gond volt, kajába fojtottam anno a bánatot, így most vagyok 74 kg 164 centimhez. Nem folyok le a székről, de értitek, ez nem modell alak.

A közelben szeretnék munkát, és leginkább a drogériák érdekelnének, de tartok attól, hogy elutasítanának, és netán az arcomba mondanák őszintén, hogy ezért. Évekig kaptam a csúfolódást, többet akarva-akaratlanul sem szeretnék.

2023. febr. 5. 11:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
4%
Nem tudom, de én nem vennélek fel. Elég sok jelentkező lehet, miért pont egy bőrhibásat vegyenek fel.
2023. febr. 5. 11:36
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Az arcodba mondani biztos, hogy nem fogják.. de alapvetően próbáld meg, aztán vagy felvesznek vagy közlik, hogy sajnáljuk de nem Ön került kiválasztásra. Szóval szerintem ennyire ne aggódd túl.
2023. febr. 5. 11:38
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
Sminkkel nem javítható? Fiatal vagy, a túlsúlyod sem extrém, és hacsak nem Vali durva égési sebes van, nem tartom kizáró oknak, hogy felvegyenek. Meg kell próbálni, mert így sose tudod meg.
2023. febr. 5. 11:40
 4/27 anonim ***** válasza:
72%
Úgy értem,hacsak nem valami durva égési sebed van.
2023. febr. 5. 11:41
 5/27 A kérdező kommentje:
Sosem használtam sminket. Nem pattanásokkal teli az arcom, itt-ott piros pöttyök, foltok, avagy gyulladások, nem tudom. A homlokom tiszta, ezért maszkban semmi nem látszik, de gondolom, nem akarnák, hogy állandóan abban legyek. Sminket sosem ajánlották, merthogy azzal nem segíteném a helyzetet. Nem is vagyok otthon ezekben a dolgokban, azt sem tudom, mit kéne vennem, ami úgy fedné el, hogy attól nem zabszeletre öntött fehércsokoládénak néznék ki.
2023. febr. 5. 11:44
 6/27 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem te nem voltál bőrgyógyásznál. Az elmondta volna, hogy mik ezek, és mit lehet tenni ellenük. Szóval konzultálj egy bőrgyógyásszal.
2023. febr. 5. 11:48
 7/27 A kérdező kommentje:
Szerintem meg kettőnél is voltam. Mit lehet tenni? Felírt krémet, és kvázi a fényen kívül semmit ne egyek, azt is mértékkel. Használtam a krémet, nem használtam se akkor, se előtte sminket, semmi arcmaszk, semmi krém, a krémen kívül egyáltalán semmi, arctisztító sem, csak víz. Mindent úgy tettem, ahogy mondtak, és nudli eredmény.
2023. febr. 5. 11:50
 8/27 A kérdező kommentje:
Mármint a felírt krémen kívül egyáltalán semmi krém az arcomra.
2023. febr. 5. 11:52
 9/27 anonim ***** válasza:
17%
Ha pattanásaid vannak, azok ellen a hideg víz segíthet: [link]
2023. febr. 5. 11:57
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem pattanásaim vannak. Időnként jön 1-1 pattanás, azoktól szerencsére megváltam. Kisebb nagyobb felületen gyulladt. Vegyes (kombinált?) bőröm van, ezt mind az öt kozmetikus kijelentette, akiknél jártam. Hetekig, hónapokig elmúlik és jön másik helyen, aztán néhány napig vagy egy hétig elfogadható, aztán kezdődik újra az egész. Alapvetően sokkal elfogadhatóbb a képem az évekkel ezelőttihez képest, már nem egy érett paradicsom jut eszébe az embernek, ha rám néz maszk nélkül, de akkor sem szép, és ha az ember az egyik szemét lehunyja, a másikkal hunyorít, akkor is kiböki a szemét, hogy a nagyon világos bőrömön ott pirít.
2023. febr. 5. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!