Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fonok 60 eves lesz es azt...

Fonok 60 eves lesz es azt akarjak,hogy vegyunk neki egy ket szemelyes vacsorát 1 etterembe korlatlan fogyasztassal.Az irodaba 5en vagyunk es azt akarjak,hogy mindenki beadjon 15.eFTt En egy szaros kartyat se kaptam.Miert akarjak,hogy en megis adjak?

Figyelt kérdés
Annyira nem erzem ezt korrektnak..
2023. febr. 2. 12:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Tart még ellened a harag,- illetve gyűlöletcunami?
2023. febr. 9. 13:59
 32/34 A kérdező kommentje:
Szabadsagon vagyok :))))))))))))))
2023. febr. 9. 14:05
 33/34 anonim ***** válasza:

Hihi.

Nem tudom, hány nap szabid van, de mondjuk harmatgyenge másfél hónappal (á, még messze nincs annyi) a maratoni ünnepek után - csakis, ÖNMAGÁBAN egy ilyen miatt - ÉN biztos nem mennék szabira.

2023. febr. 9. 17:03
 34/34 anonim ***** válasza:

A korlátlan fogyasztásról annyit, hogy az nagyon megéri annak, aki kapja és nagyon nem éri meg annak, aki adja.

Mivel ingyenkaja sehol nincs (max. hajléktalanoknak meg lecsúszott szociális helyzetben levőknek egyszer-egyszer, ételosztáskor, és ennek általában tévében, rádióban, online, print magazinokban olyankor mindig hatalmas csinnadrattát csapnak, hogy lám, lám, mi mekkora hőstettet vittünk véghez - de ez teljesen más téma) hidd el, minden ilyen korlátlanság bőségesen, sokszorosan ki van fizetve annak, aki felajánlja, azáltal, aki igénybeveszi.

2023. febr. 9. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!