Hogy lehet élni 3 műszak Gyári meló mellett? 19 éves vagyok és hiába van szakmám szó szerint kitörölhetem vele a .. Olyan gyötrelmes
Figyelt kérdés
Valaki hasonló helyzet?2023. febr. 1. 12:41
11/16 anonim válasza:
Szia.. teljesen jó időbeosztás a 3 műszak egyébként. változatos.
És jobban fizet mint a saját szakmám.
Ápolónő vagyok oltás nélkül.. szóval esélyem sincs elhelyezkedni
12/16 anonim válasza:
Inkább tanulni kellett volna, akkor nem kéne gyárban robotolnod
14/16 A kérdező kommentje:
Oda van írva hogy tanultam tehát nem értem miért írtad ezt 12, te pedig 13 ásd el magad kutyusok
2023. febr. 5. 16:25
15/16 anonim válasza:
13-as vagyok. Attól függetlenül igazság. Aki tanul = jó munka, jó fizetés. Aki nem annak örök biorobot életmód minimálbéren, így működik a világ. A kivétel erősíti a szabályt.
16/16 anonim válasza:
Közel 2 évig dolgoztam 4 műszakban,nagyon rosszul éltem meg. Az éjszakai munka volt számomra a legrosszabb,mivel nappal sokszor csak 4 órát tudtam aludni. Azt tudom neked javasolni tanulj meló mellett ,érettségi valami másik szakma. Én is ezt tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!