Hogy lehet élni 3 műszak Gyári meló mellett? 19 éves vagyok és hiába van szakmám szó szerint kitörölhetem vele a .. Olyan gyötrelmes
Szerintem sokkal élhetőbbek, mint egy klasszikus, heti ötnapban nyolctól négyig tartó munkanapok. A gyárakban három teljes napot végigdolgozol, de cserében viszont három teljes napig teljesen szabad vagy. Én ahány féle műszakrendbendolgoztam eddig, számomra ez volt a legjobb az időbeosztás tekintetében. Minden hónapban 15 napot vagy szabad gyakorlatilag, ez érzetre azért egyáltalán nem mindegy.
Ameddig egyedül élsz, addig ez egy kifejezetten jó, hatékony, és ésszerű munkarend. Ameddig adott esetben nincs párja, családja az embernek, addig teljesen vállalható.
Én 3 műszakban dolgoztam gyárban 2 évig
Imádtam 🤷♀️
Igaz a munka is jó volt és a munkatársaim is szerettem. És nekem jobban bejott mint a 12 Órázás.
Délelőttös héten 2ig dolgoztam. Utána enyém volt az egész délután. Barátokkal találkoztam, vásároltam, filmeztem, lazultam, kirándultunk.
Délutános a legrosszabb mert nyilván akkor csak a délelőtt szabad,de olyankor mindig sokáig aludtam , főztem stb.
Éjszakásba meg reggel 7re haza értem és kB 2-3ig aludtam max. Tovább sose tudtam így akkor is mindig programoztam, barátokkal voltam , moziba mentünk Meló előtt stb. A hétvége meg szórakozás volt.
Én ezt nem éltem meg tragédiaként.
Jobban is tetszett hogy nem mindennap 8tól 4ig kell valahol dolgoznom ahol aztán tényleg oda van az egész napom.
3 műszakban mindig tudtam tervezni, ügyeket is intézni stb
Van akinek nem való és nem Jön be
Nekem tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!